Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samung a53 problem z bluetooth wifi?

(Temat utworzony: 01-01-2025 09:48 PM)
156 Wyświetlenia
olixxa
Apprentice
Opcje
Witam, Serdecznie od 3 dni mam problem z telefonem. Nie chce połączyć się z wifi ,jak kilka wifi suwak sam się przesuwa i wyłącza ,dodatkowe nie działa mi bluetooth oraz interent w telefonie nie chce chodzić, robiłam resztę ustawień sieciowych nie pomogło jaka może być przcyzna ?
0 Like
9 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Prosze spróbować jeszcze uruchomić ponownie telefon. Brak jednocześnie WiFi I bluetooth moze skutkować uszkodzenie radia, gdyż w tym urządzeniu moduły są wspólne, wtedy pozostaje juz tylko serwis.
olixxa
Apprentice
Opcje
Uruchomiłam nic nie dało, czy radio może mieć wpływ też na korzystanie z interentu z telefonu, bo ten też nie działa, zawsze działał szybko mam duzy pakiet i w 5G teraz pokazuje ciagle H+ ,i działa raz na jakiś czas.?🙏
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A w jakiej sieci posiada Pani telefon?
izakow37
Pioneer
Opcje
Może problem w sieci a nie aparatu np konserwacje nadajników, mnie na wyświetlaczu pojawiab się H+ ,jak są problemy z siecią. Telefon mam w Plusie i są to częste problemy w moim rejonie.
olixxa
Apprentice
Opcje
Telefon posiadam w sieci ,play nigdy nie było problemu interent śmiga i nagle wifi bluetooth i interent w telefonie przestał działać, od kilku dni podczas rozmow słuchać też charaktestyczne czeszczenie .
0 Like
olixxa
Apprentice
Opcje
Tylko zastanawiam mnie czemu 3 Funkcje na raz przetały działać.
0 Like
olixxa
Apprentice
Opcje
Tu zdj jak wifi się ładuje i zaraz suwak sam się przesuwa.1735812825637.jpg
0 Like
olixxa
Apprentice
Opcje
Ty również mam speed test ,na teflonie nigdy nie było problemu, problem istnieje też w innych miejscowościach 1735813110171.jpg
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ostatnio Play miała dość sporą awarie swojej sieci, ale z tego co sie dowiedziałem została ona juz usunięta. Na początek spróbował bym od innej karty SIM