Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A52s - Wifi nu merge

(Subiect creat la: 13-01-2022 10:43 PM)
210 Vizualizări
deea6
Explorer
Opțiuni

Bună seara,ma puteți ajuta cu o problema .astăzi am achiziționat un Samsung a52s iar problema este când am ajuns acasă ca nu mi se contează wifi . Am wifi de la digi.pe vechiul telefon îmi mergea foarte bine ,și oricare alt telefon.  Ați putea să mă ajutați ce sa fac? Am scos și routerul și tot asa,deși am un internet wifi foarte bun acasă. Mulțumesc 

20 Răspunsuri
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Și anume? Ce eroare dă?
0 Aprecieri
deea6
Explorer
Opțiuni
Îmi zice parola greșită,deși am băgat parola de 10 ori m-am uitat și în spatele routerului sa fiu sigura ca aia e și tot nu merge . În schimb am făcut hotspot de pe vechiul telefon și îmi merge și nu înțeleg care ar fi problema
0 Aprecieri
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Cineva a schimbat parola de la wifi de aceea nu mai conincide cu cea scrisă pe router.
0 Aprecieri
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Da un reset routerului si incearca după aceea
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Buna,

Ai reconfigurat reteaua wifi pe noul telefon sau a tinut-o minte de pe vechiul dispozitiv?
0 Aprecieri
deea6
Explorer
Opțiuni
Pe noul telefon și îmi da ca este parola greșită deși m am uitat pe spatele routerului ca să fiu sigura ca aia e și tot asa îmi zice și nu înțeleg care ar fi motivul .
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Verifică cu atenție pe spatele la router să nu adaugi din greșeală în loc de password (parolă) vreo serie de la router. De regulă parolele de la Digi sunt formate și din litere nu doar din cifre. Sper că sa rezolvi cât mai repede 🙏
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Dai o resetare setari retea telefonului (o sa uite si dispozitivele bluetooth asociate si retelele wifi), dup.a care incearca din nou.

Esti 100% sigura ca introduci parola corecta? Eventual pe un alt telefon, sterge reteaua si incearca sa te conectezi din nou la ea pe acel telefon sa vezi daca reusesti.

0 Aprecieri
deea6
Explorer
Opțiuni
Am încercat și nu a mers.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Stii ca parola e case sensitive da? Adica trebuie scrisa exact cu litere mari/mici asa cum apare pe router.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
deea6
Explorer
Opțiuni
La mine este doar din cifre sa fie asta oare problema?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu, in niciun caz. Mai ales daca la un alt tel bagi parola si merge.

Iti apare doar o s>ngura retea sau sunt doua, una cu 24 si alta cu 5 in nume?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
deea6
Explorer
Opțiuni
O singura rețea,bine și cei ale vecinilor
0 Aprecieri
Opțiuni
Tine apăsat 11 secunde și resetează routerul.
0 Aprecieri
PVASI
Voyager
Opțiuni
Routerul are un cod QR scanează și te conectezi acel cod este parola
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Ai rezolvat problema cu parola? Dacă nu ne-ai ajuta cu o poză de pe spatele la router cu respectiva parolă ce o introduci. Altfel nu știu dacă te putem ajuta in prealabil ai fost sfătuită cu pașii ce ar fi putut rezolva problema ce o întâmpini. In caz contrar ar putea fi o problemă de hardware. Baftă 🙏
0 Aprecieri
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
Sincer nu are voie, am facut un upgrade la un a52 5G, de la un A 40 si nu am avut probleme de genul, verifuca la un prieten daca face la fel, daca da vezi cu hardwareul la telefon
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Te poți conecta la rețeaua WiFi cu vechiul telefon? Șterge rețeaua de pe vechiul telefonși și încearcă să te conectezi din nou, merge parola? 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
deea6
Explorer
Opțiuni
Telefonul vechi este un xiaomi redmi 9 pro și acolo nu am avut probleme cu wifi .
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am înțeles, dar altceva ți-am sugerat. Așa cum au spus și alții aici, poate că parola este alta decât cea pe care o introduci pe noul telefon. Deschide vechiul telefon, mergi la conexiuni, wi-fi. Fă click pe rotița de setări de la ețeaua la care ești deja conectată și dă-i forget. Pe urmă caută din nou rețelele Wi-Fi, alege-o pe-a ta și bagă parola care zici că nu funcționează pe noul telefon. În felul ăsta ecludem din ecuație dacă introduci parola în mod greșit sau nu.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri