Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

[A50] Samsung a50-problem wyświetlacz

(Temat utworzony: 27-02-2020 03:06 PM)
675 Wyświetlenia
Szymon1208
First Poster
Opcje

Witam mam następujący problem po 1 cały czas pokazuje mi się na pasku powiadomień odłączono/podłaczono USB, po 2 ekran nie chce się wygasic podczas zablokowania jedynie po podłączeniu kabla USB idzie wyrazić ekran . Dzięki za pomoc

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Szymon1208   Sprawdź, czy w porcie USB nie ma żadnych zanieczyszczeń oraz wyczyść dane aplikacji USBSettigns zgodnie z poradą podaną w tej wiadomości też możesz zrobić  Wipe Cache Partition

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Szymon1208   Sprawdź, czy w porcie USB nie ma żadnych zanieczyszczeń oraz wyczyść dane aplikacji USBSettigns zgodnie z poradą podaną w tej wiadomości też możesz zrobić  Wipe Cache Partition

mmcc22
Pathfinder
Opcje
Witam. Rozpoczal sie 3 rok od kiedy posiadam telefon Galaxy A50. Mam wlaczona biometrie (odciski palcow) i jak sobie ustawiam niektore tapety, to na ekranie sa widoczne takie poprzeczne paski. Tak juz jest od jakiegos czasu. Wylaczylam biometrie, paski zniknely, wlaczylam ja dopiero po jakims czasie i znowu sie pojawily. Czy jest cos nie tak z telefonem, czy to moze byc powodowane przez naklejenie na ekran szkla ceramicznego?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, czy jest możliwość zrobienia zdjęcia zjawiska i wysłania go tutaj ?
0 Like
mmcc22
Pathfinder
Opcje
Tak, chwileczke, juz robie.
0 Like
mmcc22
Pathfinder
Opcje
Na rece tej dziewczyny sa widoczne takie lekko zolte plamy, a na ramieniu kreska o tym samym kolorze, a na tych chmurkach widac te poziome paski
image000000(1)_3801_1675244395.jpgimage000000_3800_1675244383.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@mmcc22 Kiedy włączysz biometrię, ustawienia wyświetlacza na ekranie blokady są mocno podkręcone, aby umożliwić poprawne działanie skanera palców, stąd artefakty. Spróbuj ewentualnie trochę zmniejszyć jasność, być może to pomoże.

mmcc22
Pathfinder
Opcje
Nie,to nic nie zmienia. A jasnosc mam ustawiona na prawie minimum, jak ja zmniejsze, to bedzie zupelnie ciemno. A moze sprobowac odkleic szklo? Bo w sumie biometrie mam w zasadzie wlaczona od dawna, jeszcze dlugo przed zalozeniem szkla ja mialam i takie cos nie mialo miejsca.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@mmcc22, to również może być dobry trop, że szkło powoduje tego typu efekt. Ale 100% pewności nie ma, więc odklejasz na własną odpowiedzialność, wiadomo, później trzeba będzie kleić nowe.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.