Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A50] Problem z dolnym paskiem nawigacyjnym

(Temat utworzony: 11-05-2019 06:01 PM)
16969 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Podczas uruchomienia aplikacji np. gry choć nie tylko nie chowa mi się dolny pasek z przyciskami funkcyjnymi. Jak to zmienić? Jest to irytujące. Mam Galaxy A50 z Androidem 9. Nie pomaga ustawienie aplikacji w trybie fullscreen.

0 Like
26 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Ok, dziękuję za odp. a może bardziej szczegółowo poproszę. Jaki to będzie gest lub gdzie go spersonalizować? Nie mam tej opcji w ustawieniach gestów.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Zapoznaj się jeszcze z tym tematem związanym z paskiem nawigacyjnym na androidzie 9.0 i ewentualnym włączeniem gestów: Ustawienia > Wyświetlacz > Pasek Nawigacji 

https://eu.community.samsung.com/t5/Telefony/Aktualizacja-s8-brak-mozliwosci-calkowitego-schowania-paska/m-p/998115?

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PrzemekM  pomożesz bo masz Pie ?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Odpaliłem pare gier przy włączonym pasku i w trakcie grania chowa się, więc u Ciebie również powinien.

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

A chodzi ci pewnie o te gesty pełnoekranowe w ustawieniach paska nawigacyjnego zamiast przycisków czyli wtedy masz takie trzy kreski u dołu ekranu ale to w dalszym ciągu jest pasek nawigacyjny tylko innego typu wąski ale jest. Znam tę funkcję ale chcę zostać przy przyciskach nawigacji. Dla mnie Android Pie jest d d.py...Lepsze jest wrogiem dobrego....

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Mi się nie chowa:-/ ok poprawka chowa się ale tylko przy niektórych wiec może to zależy od gry. Problem nowych systemów nie wszystko jest jeszcze zoptymalizowane pod nową wersję Androida.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Przy gestach te trzy kreski również można schować i nie będą przeszkadzały.

Natomiast co do paska to autoukrywania w androidie PIE nie ma, podaj przykład aplikacji/gier w których się nie chowa, sprawdzę u siebie.

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Ok dzięki. Np. Rime-room escape, strona główna player tvn, może tak jak pisałam post wyżej kwestia tego, że jeszcze nie wszystkie aplikacje zostały zoptymalizowane pod nową wersję Androida.

0 Like