Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A50] Problem komunikacji Wifi Samsung A50 z GoPro hero 7

(Temat utworzony: 26-04-2019 12:33 AM)
3564 Wyświetlenia
Kapika
First Poster
Opcje

Witam. Nie ja jedna mam olbrzymi problem z polaczeniem gopro z samsungiem A50. Watkow w internecie sporo na ten temat. Czy cos wiadomo czy probleny te z komunikacja tych urzadzen przez wifi zostana jakos rozwiazane? zaznaczam ze na innych modelach samsunga takowych problemow nie ma....

0 Like
12 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Coś mi się wydaję że problem jest po stronie samej aplikacji https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gopro.smarty&hl=pl Jaką masz wersje firmware GoPro hero 7 ?

Kapika
First Poster
Opcje

kamera zaktualizowana do najnowszej wersji. Aplikacja jest ok bo na innych telefonach wszystko dziala jak nalezy tylko z Samsungiem A50 jest cos jie tak bo juz kilka ludzi pisalo ze ma ten sam problem na tym telefonie

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jaki masz dokladny model telefonu ? Czy masz już najnowszą wersje androida ?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kapika, jeżeli problem występuje również u innych użytkowników to może to być jakiś błąd w oprogramowaniu. Upewnij się, że posiadasz najnowszą wersję oprogramowania. Zachęcam również do zgłoszenia błędu za pomocą aplikacji Samsung Members.

0 Like
Kapika
First Poster
Opcje

Zgłaszałam to juz do gopro ale kamerka na 100% sprawna. Caly czas probuje sie doszukac gdzie jest problem ale ewidentnie po stronie telefonu skoro na innych dziala....no i tak jak wspominalam nie jestem jedyna osoba z samsungiem a50 ktora ma ten problem. Zglaszam to ale pewnie nie predko doczekam sie rozwiazania problemu niestety

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kapika, rozumiem. Na forum nic więcej nie wymyślimy. Musisz zgłosić błąd i uzbroić się w cierpliwość. Daj znać jak otrzymasz odpowiedź w aplikacji Samsung Members.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jak przeglądałem tą stronę czy tutaj to nie jest problem po stronie telefonu A50 

0 Like
marcin12p
First Poster
Opcje

Znalazłem rozwiązanie. Włączcie i tak pozostawcie opcje programisty w waszych telefonach, po czym połączcie się z kamerą. Działa! Info jak to zrobić znajdziecie w tym linku

https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/how-do-i-turn-on-the-developer-options-menu-on-my-...

0 Like
Dawid1984
First Poster
Opcje

Czy rozwiazal ktos ten problem?

0 Like