Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

[A50] Nie mogę wysyłać I odbierać mms w samsungu a50

(Temat utworzony: 11-01-2020 05:33 PM)
14602 Wyświetlenia
Skrzypeczek
Explorer
Opcje

Nie mogę wysyłać I odbierać mms w samsungu a50. Operator Play wszystko sprawdził I z jego strony jest ok. Przełożyłem kartę do starego telefonu duo I tam wszystko gra. Pomocy!

0 Like
Przejdź do rozwiązania
93 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Skrzypeczek  Czy próbowałeś włączyć roaming ?

0 Like
Skrzypeczek
Explorer
Opcje

Zaraz prowadzę te ustawienia i zrestartuje telefon 

0 Like
Skrzypeczek
Explorer
Opcje

Mam włączony

0 Like
Skrzypeczek
Explorer
Opcje

Screenshot_20200112-191710_Settings.jpg

Zmieniłem i dalej to sam😥

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Skrzypeczek  Spróbuj pobrać aplikacje ze sklepu Google Play Textra.

0 Like
Skrzypeczek
Explorer
Opcje

Dziękuję wszystkim za pomoc, za czas i pomysły. Dalej nie działa, ale dziś muszę kończyć. Jutro będę dalej próbował więc jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to wykorzystam. Z góry dziękuję 😊

0 Like
Skrzypeczek
Explorer
Opcje

Textra też nie działał zainstalowałem pulse I wszystko działa. Dzięki za podpowiedź  😁

Rozwiązanie
Skrzypeczek
Explorer
Opcje

Witam serdecznie. Jeszcze raz dziękuję za zaangażowanie i pomoc. Dziś udało w końcu dodzwonić się do serwisu samsunga i miły pan szybko znalazł przyczynę awarii. Sprawa jest bardzo prozaiczna i prosta. Po przeniesieniu numeru z t-mobile do play telefon pamięta ustawienia dla numeru, pamięta ustawienia sieci czyli t- mobile, a nie Play. Wystarczy wejść w ustawienia- zarządzanie ogólne - resetowanie - Resetowanie ustawień sieciowych. Potem wgranie ustawień z play z smsa konfiguracyjnego, ponowne uruchomienie telefonu i wszystko działa. Pozdrawiam 😁😊

harrypotter2001
First Poster
Opcje

Witam. Mam problem nie wyświetlają mi się zdjęcia od innych osób co mogę zrobić

0 Like