Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A5] nie działa transmisja danych

(Temat utworzony: 21-01-2018 08:31 PM)
13887 Wyświetlenia
Skrzatix
Apprentice
Opcje

Mam problem z transmisja danych w tym modelu. Na początku stycznia przyszła akt. Androida. Po zainstalowaniu zniknęła ikonka LTE i nie można się było połączyć z internetem mobilnym. Nie pomagał reset ustawień APN. Dopiero przywròcenie ustawień fabrycznych pomogło. Ale problem po tygodniu powròcił. Jest jakiś inny sposòb? Trochę słabo przywracać fabryczne ustawienia telefonu raz na tydzień.

0 Like
11 Odpowiedzi
Members_TCxE5Em
First Poster
Opcje

Hejka - mam podobny problem - w randomowych odstępach czasu mój A52S 5G "gubi/traci" internet - nie pomaga włączenie i wyłaczenie transmisji danych... ale pomaga za to przełączenie się z internetem na drugą kartę SIM (mam włożone dwie) - wystarczy przeskoczyć na chwilkę na drugą kartę i powrót na tę pierwszą podstawową i wszystko wraca do normy i znowu przez jakiś czas internet działa płynnie. 
Niestety problem ten pojawił się po którejś aktualizacji i pomimo wgrywanych kolejnych poprawek nadal istnieje. Teoretycznie wygląda mi to na jakiś problem albo z managerem połaczeń albo managerem kart SIM.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_TCxE5Em, na początek tak samo spróbuj wykonać zabieg Wipe Cache Partition: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.