Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A5] Galaxy A5 2017 jak zmienic rodzaj blokady ekranu

(Temat utworzony: 06-02-2017 12:41 PM)
22411 Wyświetlenia
MG6
First Poster
Opcje

Witam,

Jak zmienić opcje odblokowywania telefonu w modelu galaxy A5 2017? Czytnik lini papilarnych nie zawsze dziala, wpisywaniu hasla za kazdym razem jest meczace i czesto wyskaskuje komunikat że haslo jest złe. Jak zresetować telefon?

0 Like
7 Odpowiedzi
KonradN
Voyager
Opcje
Czołem @MG6. Opisz proszę dokładnie na czym polega problem. W telefonie jest kilka rodzajów blokady, które możesz wybrać, jest to przeciągnięcie, symbol, wzór, kod pin i hasło. Do blokady odciskiem palca musisz ustawić hasło alternatywne, które jest pomocne w przypadku, na przykład, uszkodzenia palca. :smiling-face: Opisz dokładnie na czym polega problem, a ja powiem jak rozwiązać sytuację.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like
Dorota80
First Poster
Opcje

Witam,

mam problem z haslem. Nie pamiwtam wzoru odblokowania telefonu, ktory wymyslilam aby wprowadzic mozliwosc odblokowania za pomoca czytnika link papilarnych palca. Nie zapisalam wzory I myslalam ze jest to tylko do wprowadzenia czytnika palca. Teraz wylaczylam telefon I musze wprowadzic haslo - wzor. Prosze o pomoc.

0 Like
kozbus
Pathfinder
Opcje
Cześć Dorota80, chyba niestety w Twoim przypadku pozostaje serwis (musisz się tam wybrać z dowodem zakupu). Tylko najprawdopodobniej aby zresetować takie hasło będą musieli usunąć całą zawartość Twojego telefonu...
0 Like
sedzia123
First Poster
Opcje

Witam

Mam problem z hasłem , nie pamiętam hasła do odblokowania telefonu na czytnik linii papilarnych (palec nie działa i pojawia się polecenie podanie hasła , którego nie pamiętam) Telefon  Samsung A5 2017

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@sedzia123

A z ciekawości zapytam. A dlaczego palec nie działa?

Wszystkie blokady można usunąć poprzez stronę find my mobile.

Więcej na ten temat, znajdziesz w tym temacie: Konfiguracja urządzania, aktywacja funkcji i opcji ułatwiających samodzielne naprawy.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Rota38
First Poster
Opcje

@Dorota80napisali:

Witam,

mam problem z haslem. Nie pamiwtam wzoru odblokowania telefonu, ktory wymyslilam aby wprowadzic mozliwosc odblokowania za pomoca czytnika link papilarnych palca. Nie zapisalam wzory I myslalam ze jest to tylko do wprowadzenia czytnika palca. Teraz wylaczylam telefon I musze wprowadzic haslo - wzor. Prosze o pomoc.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Rota38

Już o tym pisałem...

Wszystkie blokady można usunąć poprzez stronę find my mobile.

Więcej na ten temat, znajdziesz w tym temacie: Konfiguracja urządzania, aktywacja funkcji i opcji ułatwiających samodzielne naprawy.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like