Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A30s, vreau sa-l dau la amanet, dar are putin burn in

(Subiect creat la: 04-04-2023 09:12 PM)
375 Vizualizări
a30s98
Helping Hand
Opțiuni

Salut! Vreau sa va intreb ceva...

Am un a30s si vreau sa il vind la amanet dar chestia e ca are putin "burn in" la ecran adica putin putin jos la aia cand iesi din meniu si sus unde e wifi,baterie etc...
Mi-l poate lua asa la amanet?
11 Răspunsuri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Sincer....🤔 nu prea cred
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cred ca depinde cat de tare ti-l verifica. Mergi si ti-l evalueaza, iti ofera un pret...iti convine bine, nu iti convine nu il dai

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
a30s98
Helping Hand
Opțiuni
Am o intrebare...cei de la amanet mai le si repara, de ex îi schimba ecranul...?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Depinde daca isi dau seama ca are o problema sau nu si de pretul pe care ti-l ofera. Ei nu repara dar il pot trimite intr-un service daca considera ca e profitabil. Daca reparatia insa costa mult, nu cred ca se complica

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Aby83
First Poster
Opțiuni
Salutare, nu pot trimite mesaje de pe telefon
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salutare, nu ai postat bine, aici e topicul colegului care nu are nicio legatura cu problema ta. Deschide o discutie noua in care sa iti expui situatia, asa vei avea si sansa de a primi mai multe raspunsuri

NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Depinde de burn , daca se observa pe fundal alb sunt sanse sa nu il primeasca.
Daca se observa mai greu in anumite unghiuri/ culori etc sunt sanse sa nu se vada la evaluare.
Totul depinde de cat de bine se uita la telefon
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Depinde cât de mult este afectat display-ul de Burn-in. Dacă este puțin dar în mai multe locuri sunt șanse sa nu vadă și totul sa meargă cu bine. Încearcă sa scoți luminozitatea după adaptive. Poate nu o sa mărească cei de acolo manual luminozitatea :smiling-face:
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Dacă acel ”puțin burn in” este vizibil cu ochiul liber, de către oricine, de ce crezi că cei de la amanet nu l-ar observa? Și ce anume speri, să primești pe el un preț mai mare decât face?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Aș fi interesat eu să achiziționez acel a30s dacă ne înțelegem la preț acel puțin bun n nu m ar deranja pentru că ți aș face un bine să l dai iar eu l aș folosi pentru fetița mea iar cu timpul îi schimbă acel display că de fapt eu mai le și repar acum depinde de tine las la latitudinea ta cam cât ai cere pe acel a30s cu bun cu tot ținând cont de el.
0 Aprecieri
alzr
Pathfinder
Opțiuni
Cred ca da. Cel putin eu am vazut pe OLX telefoane sparte vandute de diverse case de amanet. Incearca, intreaba dar probabil ca vrei lua 100 200 lei pe el avand in vedere ca e vechi.
0 Aprecieri