Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

ONE UI 7

(Subiect creat la: cu 4 săptămâni în urmă)
342 Vizualizări
Matteojboom
Explorer
Opțiuni
Când se lansează ONE UI 7 pe Samsung A35 5G
Vreau o data exacta
30 Răspunsuri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Nu exista data exacta, probabil prin aprilie sau mai apare!
0 Aprecieri
melly4
Voyager
Opțiuni

Aprilie ? poate o gluma de 1 aprilie!!!!  pai nici nu s a ajuns la Seria A cu actalizarea Android 15 One UI 7

0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Pe 7 aprilie se zvonește ca apare pe S-uri, poate tot în aceasta luna,sau în mai ajunge și pe seria A,dacă ajunge pe S,nu vad de ce ar întârzia prea mult pe A-uri!
melly4
Voyager
Opțiuni

Da corect numai ca pana la A35 mai sunt 4 modele din seria A inaintea lui!!!

0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
În general.modele dim gama A primesc Update-uri prim aceeași perioada,nu e o regula ca un model sa primească mai repede ca altul! Dacă ți minte ,actualizarea la One Ui 6 a primit-o mai întâi modele mai vechi și ieftine din seria A ,apoi cele noi și mai scumpe. Iar Hei A35 e un model ce ate doar 1 an,încă e un telefon recent,încă sunt mulți useri ce au telefoane de 2-3 ani sau chiar mai vechi.
melly4
Voyager
Opțiuni

da corect asa este.

0 Aprecieri
blank__
Voyager
Opțiuni
Te rog dă puțin research înainte sa pui aceasta întrebare
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ai mai întrebat asta acum ceva timp. Zic să ai putina răbdare.
MarilenaFechete
Helping Hand
Opțiuni
Data exacta nu se stie, doar ca cele din seria A am inteles ca in Iunie in colo
0 Aprecieri
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Salutare,
Nu exista o data oficiala cand o sa ajunga pe seria A, decat pentru seria S24... Trebuie sa mai astepti putin, 1 luna sau 2...
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Ia-ti un A36 si ai instant ONE UI7.
Referior A35 oficial nu se stie inca, prin vara poate.
melly4
Voyager
Opțiuni

Mai bine pe A56 direct!

ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Tu îți iei telefon nou doar pentru ca are o versiune noua de android ce oricum și telefonul tău o va primi?🤣. Iar în A35 și A36 sunt diferențe minime,nici nu merita cumpărat A36 ,în teste sintetice nu depășește A35 sau A54!
melly4
Voyager
Opțiuni

pai asta ziceam si eu oricum pe A56 ai actualizari lunare de securitate finisare top si il poti pride la liber la o promotie de week la marii retaileri la liber! chiar si 128 GB cu 8 RAM daca il prinzi la un pret bun il iei si gata!Oricum este peste A36 sau A35!

0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Upgrade mare nu va simți,doar bani cheltuiti aiurea! Mai bine strânge de un Galaxy S dacă vrea sa simtă o diferență ,A56 nu merita!. Oricum toți ne ținem telefonul în husa, construcția nune atât de importanta, mai important e motorașul de vibrație.
A56 merita dacă vi de la modele mai vechi,precum A53,A33 și mai vechi de atât, în rest nu as face trecerea ,nu primești nimic semnificativ și care sa merite
melly4
Voyager
Opțiuni

da un S25 micut usor si subtire jos palaria in fata lui dar pretul l am gasit la 3700 cel mai ieftin in varianta 128 Gb cu 12 RAM! poate mai baga cel mai mare retailer discount de -10% din 3700! dar tot ajungi la 700 euro ! nu oricine isi permite sa dea 700 euro asa ca si cum ai cumpara un suc!!! plus ca devalorizarea telurilor sam este mare ! eu am luat 650 si 600 ron pe 2 A35 diferite la juma de pret al 2 lea era aproape ca si nou ! fata de iphone devalorizarea e mai mare chiar si la seria S!

0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Atunci poate sa își ia un S24 Second-hand de la Amanet,Olx,etc ,îl găsești la un preț bun și va fi cu mult peste A56.
0 Aprecieri
melly4
Voyager
Opțiuni

Eu nu mi am luat niciodata telefon de la amanet decat altex sau emag sigilat la liber si platit cu cash asa se face treaba! iar dupa cartela prepay noua ! si niciodata sa nu pui acelasi nr de tel la app bancara cu alte aplicatii si niciodata abonament ! abonamentul trebuie sa ajunga la gunoi nu au ce sa caute datele mele  personale la niste privati! parerea mea!

0 Aprecieri
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Nu, stiu ca sunt diferente mici dar daca isi doreste ONE UI7 si nu poate astepta 😉.
0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
O zici de parca banii pica din cer😂 , dai aproape 1 salariu pe un telefon doar sa am mai repede cu 1-2 luni noul One Ui 7 care oricum nu e mare lucru,cea mai mare prostie posibilă 😂