cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
Aprilie ? poate o gluma de 1 aprilie!!!! pai nici nu s a ajuns la Seria A cu actalizarea Android 15 One UI 7
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
Da corect numai ca pana la A35 mai sunt 4 modele din seria A inaintea lui!!!
cu 4 săptămâni în urmă - editat ultima oară cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
da corect asa este.
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
Mai bine pe A56 direct!
cu 4 săptămâni în urmă
pai asta ziceam si eu oricum pe A56 ai actualizari lunare de securitate finisare top si il poti pride la liber la o promotie de week la marii retaileri la liber! chiar si 128 GB cu 8 RAM daca il prinzi la un pret bun il iei si gata!Oricum este peste A36 sau A35!
cu 4 săptămâni în urmă
da un S25 micut usor si subtire jos palaria in fata lui dar pretul l am gasit la 3700 cel mai ieftin in varianta 128 Gb cu 12 RAM! poate mai baga cel mai mare retailer discount de -10% din 3700! dar tot ajungi la 700 euro ! nu oricine isi permite sa dea 700 euro asa ca si cum ai cumpara un suc!!! plus ca devalorizarea telurilor sam este mare ! eu am luat 650 si 600 ron pe 2 A35 diferite la juma de pret al 2 lea era aproape ca si nou ! fata de iphone devalorizarea e mai mare chiar si la seria S!
cu 4 săptămâni în urmă
Eu nu mi am luat niciodata telefon de la amanet decat altex sau emag sigilat la liber si platit cu cash asa se face treaba! iar dupa cartela prepay noua ! si niciodata sa nu pui acelasi nr de tel la app bancara cu alte aplicatii si niciodata abonament ! abonamentul trebuie sa ajunga la gunoi nu au ce sa caute datele mele personale la niste privati! parerea mea!
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă