Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A05s, are ceva daca folosesc un alt incarcator?

(Subiect creat la: 24-02-2024 08:21 PM)
605 Vizualizări
catalin99
Pioneer
Opțiuni

Bună seara dețin de curând un samsung a05s și as dori sa intrebs și sa mi se aducă la cunoștința dacă afectează cu ceva bateria dispozitivului dacă este alimentat cu un alt adaptor de inafara de cel original menționez ca adaptorul original sa defectat din cauza ca a fost băgat în cuptorul cu microunde de băiețelul meu de 2 ani și 8 luni și acum folosesc un alt adaptor 

14 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Atâta timp cât nu se încălzește în mod excesiv așa cum se încălzește puțin și normal în timpul încercării, nu are de ce sa afecteze cu nimic, telefonul își ia atât cât are nevoie curent pentru încărcarea bateriei. Însă dacă observi ceva probleme pe partea de încărcare este recomandat să treci la un încărcător (adaptor) original. Pe viitor ai grijă în ambele, și de telefon/adaptor încât să nu ajungă în același loc ambele.
catalin99
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc pentru ajutorul oferit nu se încălzește absolut deloc adaptorul pe care îl folosesc este de 10v și telefonul am văzut ca suporta 25v
catalin99
Pioneer
Opțiuni
Când trebuie să-l bag la Încărcare încărcarea o fac de la 15% pana la 84-85% deoarece iam activat încărcarea limitata
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
După părerea mea poți să-l încarci liniștit până la 100% și nu o sa ai niciun fel de probleme, din contră te poți bucura de toată capacitatea bateriei telefonului. Eu îl încarc mereu așa și n-am probleme de autonomie, la încărcat undeva la 30% îl bag.
catalin99
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc anticipat pentru sfaturile oferite
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Dacă este un încărcător de calitate, nu cred ca ar putea sa aibă ceva. Poți pune o poza cu el?
0 Aprecieri
catalin99
Pioneer
Opțiuni
Este un încărcător de la hama cu 2 porturi de Încărcare unu cu usb c și celalalt cu usb a
0 Aprecieri
catalin99
Pioneer
Opțiuni
Iam mai activat limitarea încărcări din 100% îl încarc 85 și din încărcarea de 85 rămâne la 84 și când când îmi ajunge bateria la 15% atunci îl bag la Încărcare
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Da, este ceva normal sa scadă asa cu limitarea pusa!
Hama este o marca bună.
Poți merge cu acest încărcător liniștit în continuare!
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Depinde de încărcător. Dacă este un încărcător de calitate, nu este nicio problemă. Dacă este unul slab calitativ atunci riscul nu este doar pentru telefon. Însă din toată povestea aceasta eu nu înțeleg cum a putut un copil de 3 ani să aibă acces nesupravegheat la un cuptor cu microunde. Eu pentru asta mi-aș face griji mai mari. 🙂
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Pentru siguranță, îți recomand achiziția unui încărcător original Samsung.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
whoo
Helping Hand
Opțiuni
Să fie sănătos " micul bucătar " și să îți aducă numai bucurii ... el imită ceea ce vede ... scoate cuptorul cu microunde din priză când nu îl folosești ... altfel urmează să " gătească " alceva ... Poți folosi ORICE încărcător dacă curentul ( amperajul ) de încărcare al acestuia este identic sau mai mare ... dar dacă este mai mic , doar supravegheat ( ca la copii 😉 ) însă posibil ca încărcsrea să dureze mai mult ...
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
La altex!1708846874579.jpg
0 Aprecieri
tataye77
First Poster
Opțiuni
Ca sa nu deschid alt topic , e normal cu 3 aplicații deschise și pus la încărcat sa afișeze ca telefonul este prea cald și sa i chid aplicațiile???
0 Aprecieri