Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zkušenosti Samsung care+

(Téma vytvořeno: 20-07-2023 02:40 PM)
700 Zobrazení
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den,

mám posledních 20 dní na zakoupení služby Samsung care+ pro můj Samsung S23 Ultra 12/512.

Máte s touto službou někdo zkušenosti? Doporučili byste to u tohoto dražšího zařízení aktivovat?

Předem díky za poznatky.

Pěkný čtvrtek všem.
0 Like
4 Odpovědi
Pantom
Pathfinder
Možnosti
Zkušenosti naštěstí nemám, ale 2 roky jsem si koupil.
Je to taková ironie, koupil jsem si ho, ale doufám že ho nikdy nevyužiju. Bral jsem ho hlavně proto, že kryje i poškození tekutinou....na co se klasická záruka nevztahuje a když bych nedej bože rozbil displej, nebo telefon utopil, tak bych snad měl být v klidu.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, osobní ne, zprostředkované ano a zatím jsem neslyšel, že by si někdo stěžoval na plnění. Osobně to aktivní mám, dostal jsem dokonce nějakou slevu. U předchozího modelu jsem to neměl, protože zrovna byla možnost jen na 2 roky a já telefony točím rychleji, u S23 byla možnost na rok, a to je pro mě akorát. Teď plánuju koupi nového tabletu a tam si to určitě pořídím také.

Osobně to hodně doporučuju, není to až tak drahé pojištění a funguje.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Kdo to točí, může si zvolit měsíční předplatné. Nevyjde to o moc dráž než roční, asi o dvě stovky na rok.
0 Like
pavas
First Poster
Možnosti
Ano mám v profilu nejde nastavit nic ani telefon model prostě nic potřebuji vyřídit reklamaci a mám jen nervy
0 Like