Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

podpora whatsapp - zklamání

(Téma vytvořeno: 18-02-2025 12:29 AM)
228 Zobrazení
Pantom
Pathfinder
Možnosti
ahoj ,
Jaké máte zkušenosti s podporou? 

Osobně jsem na podporu volal najednou a vždy mi poradili dobře, až na poslední kontakt přes whatsapp. 

Předobjednal jsem S25Ultra a v mezičase hledal co dát na displej a našel jsem origo folii, na kterou ale moc dobré recenze nebyli ani v samsung eshopu a to všeobecně na vsechny modely co se dá dohledat.
Všude byli na přísluško slevy a ona fólie by stála nějakých 350 Kč. 
Není to moc, ale zároveň když bude fólie špatná jak si stěžují v recenzích, tak drahá bude a bude klidné lepší jakákoliv jiná čína za dvacku. 
Protože u balení na S25U není psáno kolik ks fólie je v balení (na produktovém fotu jsou 2ks), jsem kontaktoval podporu kde mi bylo sděleno že v balení na S25U je jen jeden ks fólie a to mi připadlo jako zbytečně drahý test a folii si neobjednal.
Nyní po diskuzi zde jsem to risknul, folii objednal a při rozbalování jsem objevil 2ks folii v balení, tak jak ukazují produktové fotografie na webu. 
Takže díky mylné odpovědi sem nyní zaplatil 100% přirážku , takže jsem poměrně nespokojen 😀

Když bych se měl vyjádřit k oné folii, tak se moc nezdá,. že by omezovala odlesky, připadá mi stejně lesklá jak čína co jsem tam měl na nezbytné nutnou dobu než koupím něco "kvalitního".
Lepení proběhlo naprosto bez problémů a fólie sedí bez bublinek , takže zde spokojenost. 
Časem uvidím jak je odolný povrch jestli se neobjeví mikroškrábance, které se na folii z datartu na S23U (zagg) neobjevili ani po 2 letech používání a při výměně byla fólie jako nová.

8 Odpovědi
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Od S22 Ultra jsem měl jenom originální (tedy Samsung) fólie; na S24 Ultra jsem měl po roce dost škrábanců (tedy jen na fólii), což se ale u S22 Ultra ani S23 Ultra nestalo. Na S25 Ultra mám opět originální fólii, tak uvidíme, zda to dopadne podobně jako S24 Ultra.

Co se podpory týče, tak byste udělal lépe, kdybyste se zeptal tady, protože tam jsou často mimo mísu a odpovědí je něco, co vůbec není pravda. V balení jsou 2 ks a je tomu tak už několik let.
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Výhodou fólie od Samsungu je fakt, že je antireflexní, ale je možné, že i ostatní výrobci toto poskytují.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Mě stačí ten original průhledný kryt, který je tak kvalitní, že sám poškrábe rámy telefonu.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, může se stát, že kolegové na infolince nemají vždy přesné informace, protože zejména u příslušenství pro nové modely nemusí být známé specifikace na začátku prodeje přesné. Příště napište dotaz sem na Members, my Vám rádi poradíme 😊
Co se týká originální folie - používám od S22U a jsem spokojen, stoji pár korun a před škrábanci displej ochrání. Pak se mi hodně osvědčil Spigen, který snese i pády, ale na použití s SPENEM to ideální není...

fajnsnek2
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
výhodou fólie na S25 Ultra od Samsungu je, že má antireflexnú úpravu, čo dnes ešte veľa fólií a skiel nemá. Oproti tej na S24U je už aj rozmerovo a úpravou výborná. Nie je veľmi čo vytknúť a je dobre optimalizovaná aj na písanie s S-penom. Jediným nedostatkom podobne ako u S24U môže byť, že sa časom poškriabe nakoľko sa zdá, že ide o rovnaký materiál. V balení sú však 2 kusy a tak nie je problém si po čase fóliu vymeniť. Za mňa je lepšie zachovať aspoň trochu antireflexný povrch displeja S25U a občas fóliu vymeniť.
Čo sa týka podpory, tak osobne by som odporučil skôr túto komunitu alebo kontaktovať Samsung experta cez web.
0 Like
Pantom
Pathfinder
Možnosti
Já jsem právě věděl, že dosud byli v balení vždy 2ks fólie a zde nebylo uvedeno nic, žádné číslo.
Zboží jsem měl v košíku a cena byla časově omezená, tak jsem napsal na podporu.
Odpověď ze sebe nevysypala, ale něco nějakou dobu zjišťovala, tak jsem věřil.
Samozřejmě nejde o život, tak to nechci nějak pitvat, ale kdo by měl vědět přesnější info, než vyrobce/prodejce a jeho podpora.

Ten antireflex se mi ale fakt nezdá, když položím vedle druhou ultru kde je čína sklo, tak fólie se zdá více jakoby tmavší, ale leskne se úplně stejně, uvidíme na slunci.
S-pen se na ni ale používá fakt dobře, protože je poměrně tvrdá a hrot se do ní nezarývá, to na rozdíl ta Zagg byla měkká , ale jak jsem psal, tak ani po 2 letech používání nebyl na folii ani škrábanec, měnil jsem jen proto, aby nový uživatel měl novou a ne moji používanou. .
A když už tady někdo psal o origo krytu, tak se také přidám se svojí zkušeností. Na S23u jsem začal používat kryt s poutkem a až na jeho objemnost jsem byl nadmíru spokojen a když mi praskl tak jsem hned koupil ten samý znovu, protože se mi v něm telefon držel fakt dobře a měl jsem jistotu, že mi nevyklouzne. Na S25U jsem koupil tedy také s poutkem , ale zklamání, protože kryt je sice krásně štíhlý, ale nebýt poutka, tak ho v ruce neudrží jak klouže.
S folii jsem tedy objednal druhý, označeny jako rugged se zvýšenou odolností... bože kdo tohle vymyslel ?
Kryt jsem rozbalil, nasadili a obratem sundal, zabalil a dnes vracím zpět.
Kryt má sice rohy čímsi vyztužené proti nárazu, ale v ruce se nedá držet, protože boky i záda jsou tak kluzké, že fakt vypadává z ruky.
Nevím, kdo to v samsungu letos navrhoval, ale je to bída.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Ohledně fólie, já tu pro S25 Ultra ještě ani nerozbalil, protože jsem vyhrál 100% slevu na jinou fólii a jsem s ní spokojený, ale co jsem ji měl na S24 Ultra, tak sice nebyla až tak antireflexivní jako displej, ale významný rozdíl oproti S23 Ultra tam byl. Nechce se mně věřit, že by to u S25 bylo horší.

No a pokud chcete super pouzdro, doporučuju tohle. Právě mně přišlo a max. spokojenost. To originální s Qi2 od Samsungu vymýšlel někdo, kdo chce, aby se telefony rozbíjely, neskutečně klouže... ☹

20250218_121134(1).jpg

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Pantom
Pathfinder
Možnosti
já ještě počkám na peak design, máme odzkoušeno a výdrž i zpracovani vynikající.
0 Like