Moznost trade in vyuzivme asi 4 roky. Celkem zatim u 6 telefonu. Nikdy s cenou nespekulovali, jelikoz se snazime aby byly telefony jako nove, tak pokazde byla nejvyssi castka v A kategorii. Vyuzivame ale pouze v Mobilpohotovosti, protoze nechceme telefony nikam zasilat. Stare nam rovnou odectou a zbytek doplatime. Dle mne lepsi nez zaplatit celou castku, telefon nekam zasilat a cekat na penize...
Tak to aj mňa,mal by som tam poslať staré nefunkčné active 2 v nulovej hodnote. Výkupna cena je 0 eur a musí to ísť do Estónska. Choré..... Akurát, že som využil zľavu 80 eur za výkup. Dúfam, že to bude OK. Preto sa pýtam tu,či to už niekto posielal.
Dobrý den @Šaman z mé zkušenosti to opravdu nedoporučuji! Hodinky jsem zaslal (bez škrábance, nový pásek) a přišla zpráva, že nejsou ve stavu, co jsem psal a nabízí 190 Kč, úplně výsměch. Odstoupil jsem ihned od smlouvy a do teď mi ještě hodinky neposlali zpět! A chodí zprávy, že Vám vrátí hodinky jiné či v horším stavu...tak to nejspíš poznám na vlastní kůži.
Posielať mám nefunkčné active 2.Nechcel som ich vyhadzovať,tak som ich chcel aspoň takto využiť.Na obidve otázky o stave som dal nie. Výsledná suma bola 0 eur.