Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Peníze z MP za výkup

(Téma vytvořeno: 14-08-2023 11:07 AM)
646 Zobrazení
SirBalrog
Explorer
Možnosti
Zdravím už Vám přišli peníze za výkup telefonu od Mobilpohotovosti s nový samsung cz? Je už to týden co jsem posílal a pořád nic ani zmínka, že telefon přišel nebo že mi pošlou peníze. Podle balíku jim přišel minule úterý. Díky
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @SirBalrog
mobilní pohotovost nestíhá a vše se posílá do Prahy. Já nechávám vykupovat dvě zařízení a dnes teprve přišly maily, že zařízení dorazily v pořádku a probíhá jejich kontrola. Mé ženě naopak už dnes peníze dorazily na účet a na bonus k výkupu čeká dalších 30 dní. Asi to bude chtít chvilku strpení.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @SirBalrog 

Možná bude mít zkušenost kolega @potasm , ale loni jsem měl peníze na účtu do 2 pracovních dnů. Je ale možné, že toho mají teď hodně, těch výkupů bylo jen na prodejně požehnaně. 

fajnsnek2
SirBalrog
Explorer
Možnosti
Já měl myslím minule když jsem kupoval S 23 ultra také peníze rychle, proto mi to přijde divné. Možná zkusím na MP napsat.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Učíte to bude nelepší, oni by měli mít nejlepší informace

fajnsnek2
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @SirBalrog
mobilní pohotovost nestíhá a vše se posílá do Prahy. Já nechávám vykupovat dvě zařízení a dnes teprve přišly maily, že zařízení dorazily v pořádku a probíhá jejich kontrola. Mé ženě naopak už dnes peníze dorazily na účet a na bonus k výkupu čeká dalších 30 dní. Asi to bude chtít chvilku strpení.

SirBalrog
Explorer
Možnosti
Dobrý den děkuji za informaci. Psal jsem na novysamsung.cz a uvidím. Počkám tedy a snad brzy peníze dorazí. Ještě že mám potvrzení z DPD, že telefon MP převzala.
fofrboy
Navigator
Možnosti
Nejlepší je vykupovat přímo na pobočce. V sobotu jsem vzal fakturu od nových přístrojů a oba staré přístroje. A dostal jsem to na ruku a bez registrace.
chachar1922
Pathfinder
Možnosti
Já to měním v mp hned na místě otázka 5 minut a vše vyřešené
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Bych chtěl jen upřesnit, že BONUS je vyplácen nejpozději 35 !!!pracovní!!! den, což v překladu může být až 2 měsíce, abychom opět předešli smršti rozhořčených klientů, kteří to za měsíc, nebudou mít na účtu.
IT technik
0 Like
mil89
Pioneer
Možnosti
A kupoval jste na MP nebo na Samsung eshopu?
0 Like