Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Oprava

(Téma vytvořeno: 03-05-2024 06:24 PM)
99 Zobrazení
NicolasPrchal
First Poster
Možnosti
Dobrý den mohl bych se zeptat? Šel jsem Teda dneska dát mobil na opravu a že základní deska je rozbitá a já na ní měl všechny fotky,soubory,kontakty a tak dál na něm a že už nejdou dát na jiné zařízení tak mě napadlo že bych si ju vzal a dal to nějakému odbornikovi aby mi ty data dostal zpět ale abych dostal zpět tu desku tak to bude stát jako cena poloviny mobilu tak když stal 12 000 tak to bude stát 6 000? A když tak bych už je měl tak šloby to z toho vyndat?
0 Like
5 Odpovědi
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
záleží to od spôsobu poškodenia. Takto na diaľku keď rozsah poškodenia nepoznáme Vám nikto nepovie, či to bude možné. Na druhú stranu je potrebné rátať aj s tým, že obnova Vašich dát tiež nebude lacná záležitosť a takéto odborné zásahy bývajú dosť drahé. V každom prípade bude potrebné sa informovať v danom servise resp. u konkrétneho odborníka a podľa cenového odhadu sa rozhodnúť, či to za to stojí.
Nemali ste aspoň kontakty niekde zálohované?
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vás,asi by som najprv pozrel dáky dobry mobilservis ,ktorý sa venuje opravam a vymenam komponentov k zakladnym doskám mobilu a skusil sa u nich poinformovať,ci už telefonicky alebo mailom,aby ste neprišli zbytocne o 6 tisíc.Ale ako pise kolega ,vsetko záleží od poškodenia dosky a jej komponentov.🖐
Ncolasios
Student
Možnosti
Mobil mi nijak nepadl nebo neutopil jsem ho před tím prostě ze dne na den se mě 17 krát resetoval za sebou a potom se vypl a od té doby konec
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Ono je lepší si dělat průběžně zálohy, všechny fotky dávám na 1TB onedrive
0 Like
Tikytak
Voyager
Možnosti
Stále nepochopím, ako sa vôbec najde človek, ktorý si nerobí zálohy, veď je to priamo v menu v mobile, kontä zálohovanie ...fakt nepochopiteľné.
0 Like