Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkčná zľava

(Téma vytvořeno: 31-07-2024 11:48 AM)
220 Zobrazení
Šaman
Voyager
Možnosti
Čaute,môžte sa niekto zo Samsungu pozrieť prečo nefunguje zľava pri kúpe viac produktov spolu so zľavou SD15?Model S24 Ultra.Ďakujem.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Dobrý deň @Šaman , pokiaľ nefunguje vami vybraná zľava priamo na stránkach Samsung e-shopu, neváhajte sa nejlepšie telefonicky obrátiť priamo na podporu e-shopu Samsung na bezplatnom telefónnom čísle: 0800 726 786

Prikladám podmienky akcie Samsung Days:  https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/sk/2407/local/bmgm/Pravidla_Cim_viac_tym_vyhodn...

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Dobrý deň @Šaman , pokiaľ nefunguje vami vybraná zľava priamo na stránkach Samsung e-shopu, neváhajte sa nejlepšie telefonicky obrátiť priamo na podporu e-shopu Samsung na bezplatnom telefónnom čísle: 0800 726 786

Prikladám podmienky akcie Samsung Days:  https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/sk/2407/local/bmgm/Pravidla_Cim_viac_tym_vyhodn...

Šaman
Voyager
Možnosti
Ďakujem za odpoveď... Myslel som, že tu bude niekto niečo vedieť viac,aby som nemusel volať... Bohužiaľ niekedy sa nedá dovolať ani do 20 minút.
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Šaman to ma mrzí, skúste v menej vyťažené hodiny alebo si počkajte. Je to najlepší spôsob ako akciu priamo overiť, kolegovia vás môžu priamo naviesť na konkrétne kroky pri uplatnení akcie. Ak chcete, môžete mi do správy napísať vaše telefónne číslo, prepošlem ho na predajné oddelenie a to vás bude spätne kontaktovať. Samsung akcie na Community nespravujeme. Ďakujem za pochopenie.

Šaman
Voyager
Možnosti
Nechám to tak.Asi,keď to nefunguje,tak to nie je možné využiť spoločne.Aj, keď sú ponuky spoločne pri produkte.Ešte raz ďakujem.
0 Like
piters50
Voyager
Možnosti
S některými akcemi, např. 2+1 některé kódy nefungují, například pokud je uplatněna sleva 50 procent na druhý produkt.
Ale někdy, pokud naskladate produkty do košíku v jiném pořadí kód funguje .
Například vytoceny kód funguje i v akci 1+1-druhy 50 procent sleva. Je to prostě různé.
Někdy se stane že je s kódem problém, ale to je pak nutné volat podporu.
Zatím všechno takové vyřešili rychle
Šaman
Voyager
Možnosti
Skúšal som,ale SD15 s akciou 2 produkty zľava 10 % nefunguje.
0 Like