Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Napíš recenziu a ziskaj 60€

(Téma vytvořeno: 27-07-2024 01:23 PM)
262 Zobrazení
PeterB7722
Voyager
Možnosti
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či už niekto z Vás dostal email od Samsungu z ponukou napísať recenziu na nové hodinky Galaxy watch ultra. Ja som ich dostal už 16.7. tak som sa včera na to podujal ale keď som klikol v e-maili na odkaz nižšie kde to mám vyplnit už tam bol predpísaný text asi niekoho iného a v modrom poličku že odoslať ako Štefan. Meno sa nedá znenit. Postupoval som podľa pokynov v e-maili urobil aj screenshoti a poslal na bonus@samsung.sk. aj ostatné údaje ale ako pozerám na stránke Samsung a recenzie na hodinky sú tam minimálne 2 recenzie s menom Štefan a moju tam ani nevidím dal som aj fotky a včera mi prišiel email zo Samsungu že Vaše recenzie sú zverejnené. Už robil recenziu niekto z vás? 

image

image

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Dobrý deň @PeterB7722 ďakujeme za nahlásenie chyby, poslali sme informácie ďalej 😉 držíme palce pri zlosovaní

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
NoLagHere
Pioneer
Možnosti

Zvláštne, že sa to takto predpisalo samotné, asi je potreba overiť údaje v Samsung účte, a tak ako sa píše na stránkach v poslednom bode: "Pošli nám faktúru na emailovú adresu bonus@samsung.com spolu so screenshotom, menom, priezviskom, emailom a IMEI alebo sériovým číslom. Pokiaľ budeš medzi prvými 100 recenzentmi, tak tí 8. 8. 2024 voucher odošleme!" tak sa nechaj prekvapiť 😉

s1kora
Journeyman
Možnosti
Presne takto som to mal aj ja. Ale vykašľal som sa na to, text som upravil a odoslal ako Štefan. Následne som poslal mail ako žiadali a uvidím.
PeterB7722
Voyager
Možnosti
Ja tak isto a videl som na stránke samsung.sk minimálne 2 recenzie od Štefana. Tak asi to je obľúbene meno Samsungu na Slovensku 😁
0 Like
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Dobrý deň @PeterB7722 ďakujeme za nahlásenie chyby, poslali sme informácie ďalej 😉 držíme palce pri zlosovaní

PeterB7722
Voyager
Možnosti
Dobrý deň ďakujem pekne. Tak dúfam že sa šťastie usmeje aj na mňa. 😁