Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Black Friday 2024

(Subiect creat la: 02-11-2024 12:31 PM)
97 Vizualizări
PetruIoan
Pioneer
Opțiuni
Buna seara, 

Stiti cumva daca si cand cei de la Samsung participa la editia de anul acesta a Black Friday? Din anii anteriori, stiti cumva daca au avut oferte ok? Sunt in cautarea unui upgrade si nu stiu daca sa mai astept sau sa imi achizitionez acum. Multumesc frumos! 
5 Răspunsuri
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Sigur cei de la Samsung vor participa la ediția de anul acesta. Black friday o sa fie in noiembrie, dar data nu o știu.
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Samsung a avut oferte atractive în anii precedenți de Black Friday. E posibil să găsești reduceri semnificative la telefoane, televizoare etc. Te poți înscrie la newsletter-ul Samsung; astfel, vei primi notificări despre oferte speciale. Însă, dacă ai nevoie urgentă de un upgrade, s-ar putea să fie mai bine să cumperi acum, dar dacă nu te grăbești, poți aștepta și e posibil să găsești oferte mai bune de Black Friday.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Daca nu arde.. mai asteapta. 
Sigur vor avea si cei de la Samsung ceva oferte bune de BlackFriday. Daca nu, sigur gasesti o oferta care sa iti faca cu ochiul la ceilalti retaileri mari (eMag, Altex, etc).

Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Cei de la Flanco si Altex si unii operatori de telefonie mobila au dat startul mai devreme de Blackfriday, dar nu sunt cine știe ce reduceri,multa lume dezamăgită, Blackfriday-ul cel real e pe data de 8 Noiembrie,dar nu te astepta la cine știe ce reduceri..
PetruIoan
Pioneer
Opțiuni
Va multumesc frumos pentru raspunsuri! Am reusit sa obtin oferta aceasta pe siteul celor de la samsung, impreuna cu trade-in-ul. S24 Plus + Buds 3 la 3500 de lei. Credeti ca voi gasi o oferta mai buna de Black Friday, vinerea aceasta, sau sa comand acum? 1730732730969.jpg
0 Aprecieri