Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Promocja cashback – Samsung Galaxy S24, S24+, S24Ultra, Z Flip6, Z Fold6

(Temat utworzony: 07-11-2024 09:28 PM)
193 Wyświetlenia
Brzęczyszczyk
Student
Opcje

Ktoś wie jak wejść w baner promocyjny? Bo chciałbym wypełnić formularz zgłoszeniowy o zwrot pieniędzy za S24ultra

KrysOs
Journeyman
Opcje
Czyżby intencją Samsunga było zorganizawanie promocji, z której mogą skorzystać tylko osoby posiadające tajemną wiedzę oraz niezwykłe umiejętności? Czekam od dwóch dni na "pojawienie się" baneru w aplikacji Samsung Members.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@KrysOs, jeśli smartfon został zakupiony w odpowiednim sklepie i terminie zaznaczonym w Regulaminie, to wykonaj następujące czynności: sprawdź, czy zaznaczone zostały biuletyny w ustawieniach Samsung Members (kliknij Konto Samsung > Bezpieczeństwo i prywatność > Oferty specjalne i biuletyny). Wyloguj się i zaloguj na konto Samsung w aplikacji Samsung Members. Następnie uruchom ponownie urządzenie. Jeśli w ciągu 24h od tych czynności baner się nie pojawi w zakładce Korzyści w aplikacji Samsung Members (warto sprawdzić całą zakładkę, baner może być na samym dole), skontaktuj się z Organizatorem promocji poprzez maila podanego w Regulaminie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
KrysOs
Journeyman
Opcje
OK. Dziękuję za odpowiedź. Już tak robiłem, ale spróbuję ponownie. Smartfon kupiony 19.10.2024 w Neonecie.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@KrysOs, w razie czego napisz do Organizatora promocji, aktywują baner ręcznie, podrzucam link do Regulaminu: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/pl/regulaminy_2024/Regulamin_Cashback-S24S24-S2...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Don2024
Apprentice
Opcje
Na wstępie witam na forum! 

Kupiłem S24+ tylko dlatego że z cashback było niby 700 pln taniej.
Specjalnie przed zakupem przestudiowałem regulamin, bo kupowałem na firmę jednoosobową przez internet w x-kom.
Members aktywowane w terminie, wniosek kompletny, potwierdzenie złożenia wniosku jest. Po kilku dniach lakoniczny email, sorry ten sprzedawca nie bierze udziału w promocji, cashback nie przysługuje.
Oczywiscie odpisałem, że nie zgadzam się z decyzją, załączyłem wpisy z regulaminu oraz fakturę. Dostałem maila, że na rozpatrzenie mają 21 dni.
Słabo. 
Nie polecam promocji samsung.
TenTaki
Troubleshooter
Opcje
X-kom nie jest partnerem handlowym Samsung... tylko zwrot.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
jak nie jest to po co ten regulamin ze strony samsunga patrz pkt 15 tabeli 1731012871573.jpg1731012871586.jpg1731012871606.jpg1731012871623.jpg
0 Like
TenTaki
Troubleshooter
Opcje
Kurcze ... dziwne... skoro X-kom jest na liście to coś tu nie gra faktycznie...masz rację.
0 Like
KrysOs
Journeyman
Opcje
Cześć. U mnie, dla odmiany, w Samsung Members w ogóle nie pojawił się jeszcze baner kierujący do formularza. Telefon aktywowałem bodajże 30.10. Zastanawiam się, czy nie zainteresować tym tematem UOKiK-u...
0 Like
wuszumaster
First Poster
Opcje
Spokojnie, Samsung z X-kom mnie oszukali również też. Zakupiłem A35 i miał być gratis smartwatch, i co? I jak zwykle w promocjach musisz czytać 90 stron regulaminu promocji mikro druczkiem że to nie dla firm :smiling-face: a w promocji jak byk stało że "KAŻDY" zakup premiowany. Zero info że tylko dla osób fizycznych. Tak że z Samsung promocjami z daleka
0 Like