Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Promocja cashback – Samsung Galaxy S24, S24+, S24Ultra, Z Flip6, Z Fold6

(Temat utworzony: 22-10-2024 10:29 AM)
3217 Wyświetlenia
Brzęczyszczyk
Student
Opcje

Ktoś wie jak wejść w baner promocyjny? Bo chciałbym wypełnić formularz zgłoszeniowy o zwrot pieniędzy za S24ultra

48 Odpowiedzi
Don2024
Apprentice
Opcje
Nie wiem czy to wina tego wpisu ale dzisiaj rano wpadł email:
Dzień dobry,

Niestety z uwagi na błąd techniczny systemu otrzymali Państwo niewłaściwą informację o odrzuceniu zgłoszenia. Wszystkie zgłoszenia zostały już wznowione i są ponownie weryfikowane przez zespół SSCE Samsung Electronics Romania.

Pozdrawiamy, Dział Obsługi Promocji Samsung Agencja Smolar www.smolar.pl
0 Like
KrysOs
Journeyman
Opcje
Cześć. Napisałem e-mail do Agencji Smolar 04.11. i ponownie 07.11.2024, a 08.11.2024 zgłosiłem problem braku baneru telefonicznie. Dzisiaj otrzymalem e-mail, w którym udostępnili mi link do formularza promocyjnego 👍 Formularz wypełniłem. Teraz czekam na zwot kasy🤞😊
Tizgar
Apprentice
Opcje
Witam, gdzie szukać info o przyznanym cashbacku z Samsunga który był w październiku? 
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Tizgar, jakich dokładnie informacji szukasz?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Tizgar
Apprentice
Opcje
Czy w ogóle przyznano mi ten cashback i czy czekać na przelew, minęło już 14 dni robocze od wypełnienia formularza
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Tizgar, jeśli mówisz o tej promocji, to najlepiej napisać do jej Organizatora na maila podanego w Regulaminie promocji z zapytaniem o status zgłoszenia: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/pl/regulaminy_2024/Regulamin_Cashback-S24S24-S2...

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

KrysOs
Journeyman
Opcje
Aktualizacja: wczoraj otrzymałem zwrot kasy na konto. Trochę to trwało, ale najważniejsze, że akcja zakończyła się sukcesem 😊👍
wiollciaa
First Poster
Opcje
Nie mogę znaleźć formularza na odebranie zegara do samsung zflip 6
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@wiollciaa, kiedy i gdzie smartfon został zakupiony?

Witaj na Forum Samsung!