Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung umieści w S25 Ultra stary wyświetlacz M13.

(Temat utworzony: 14-11-2024 03:02 PM)
1116 Wyświetlenia
Bąbel1983
Journeyman
Opcje
Witam. Co myślicie o tym, że Samsung do najnowszego flagowca Ultra, a dokładnie S25 Ultra, wstawi stary wyświetlacz M13? Ja zmieniłam S23 Ultra na S24 Ultra właśnie z dwóch powodów: kanciasta bryła i nowy wyświetlacz mniej refleksyjny. Osoby, które przyklejają folię szkło albo nawet nie mają zamiaru kupić nowego flagowca, proszę, nie wypowiadajcie się. Są też tacy, którzy nie widzą różnicy między 60 Hz a 120 Hz. Bo nie dość, że Samsung nie wprowadza żadnych innowacji, to jest coraz bardziej pazerny na nasze pieniądze, dając jak najmniej. Niedługo wróci do wyświetlacza IPS i do plastikowych plecków. Ubolewam, że na rynku nie ma już LG, a Huawei dostał bana na Google. Byłaby większa konkurencja i firmy nie robiłyby takich żenujących ruchów, jak teraz chce zrobić Samsung, dając wyświetlacz M13.
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
czas przyjdzie na pochwały albo i nie ale dopiero jak będzie, teraz to gdybanie z plotek czyli podwójny kołowrot, który nic nie daje, a że my o wszystko się kłócimy od polityki sportu samsung czy apple cóż jak widać każdy temat jest dobry
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dokładnie. Telefon ujrzy światło dzienne będziemy mogli wtedy narzekać, krytykować albo chwalić, kupić lub nie. Nikt nasz do niczego Panowie nie zmusza, to będzie tylko i wyłącznie nasz wybór.
Bąbel1983
Journeyman
Opcje
Ma Pan rację, ale jak zobaczą, że ludzie nie reagują albo dopiero po fakcie, to będą stosować takie tanie numery jak firma z jabłkiem, na przykład. Procesor jest droższy, bo koszt uzyskania wzrósł, to się robi coraz bardziej zabawne.😊
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Tak, to straszna żenada! Zamiast S25 kupię ajfona od firmy znanej z tego, że sprzedaje za pół darmo bo zupełnie nie jest pazerna na "naszą" kasę. 😱😎 I tobie też tak radzę... Dopóki masz jeszcze taki (do)wolny wybor!
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

Cześć! Wpadłam na chwilę przypomnieć, że dyskusje są tutaj naprawdę mile widziane, o ile są prowadzone w kulturalny sposób i z poszanowaniem innych uczestników rozmowy. 

Na razie!

pisałt.gif

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

sardroid
Troubleshooter
Opcje
Jeszcze nic pewnego. Czytałem ostatnio, że może być to jednak M14. Przynajmniej w Ultra.
Filip1983
Pioneer
Opcje
Witam, obecnie mam Samsunga S24 Ultra, **bleep** mnie jednak, żeby zmienić go na Samsunga S25 Ultra. Jestem jednak wielkim fanem wyświetlaczy i nigdy nie zakładam żadnych folii ani szkieł na wyświetlacz, ponieważ uważam to za głupotę, mając tak piękny ekran. Nie chcę psuć sobie wrażeń z jego użytkowania. Czy wiecie już coś na temat tego, czy w najnowszym Ultrasie będzie najnowszy wyświetlacz, czy stary M13?
Raulnin
Voyager
Opcje
Będzie stary....IPhone dostanie nowy.
s_adrian
Pioneer
Opcje
Czy to prawda że S25Ultra będzie miał zaokrąglone krawędzie? Czy będzie nadal taki "kanciasty" jak S24 Ultra?
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Według nieoficjalnych informacji powiększy się przekątna wyświetlacza po przez zmniejszenie ramek i nowy Ultra ma być poręczniejszy niż poprzednik czyt. mniej kanciasty. Podobno poprawiono również jasność, kąty widzenia i odwzorowanie kolorów. Na potwierdzenie tych informacji trzeba jeszcze chwilę zaczekać 🔥

Ps. Podobno wyświetlacze M13

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.