Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[KONKURS] Szczęśliwe poniedziałki! (14.11.2022)

(Temat utworzony: 16-11-2022 07:24 PM)
1149 Wyświetlenia
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

Cześć, salut! Tak, wiem, że już środa, ale gra wciąż trwa, więc umówmy się, że to taki długi poniedziałek. 😉 A skoro już o środzie, to również  jest to taki prawie piątek, więc można trochę odpocząć. Ale przed tym weźmy udział w malutkim wyzwaniu z fajną nagrodą, która się przyda przy tym odpoczynku. 🏖 Gotowi przystąpić do gry?

Aby wziąć udział w konkursie, standardowo potrzebujesz jedynie aplikacji Samsung Members i chwili wolnego czasu.

Co jest do wygrania? 🤔

186503142_243115510940269_5760766427189098229_n.jpg
Jak już dobrze wiecie, wygrana różni się w zależności od edycji konkursu.

Interesują Cię zniżki do sklepu Samsung lub vouchery do serwisów partnerskich? Aktualne nagrody możesz sprawdzić w aplikacji Samsung Members.

W tej edycji Szczęśliwych Poniedziałków mamy możliwość zgarnąć kod na miesięczny bezpłatny dostęp do pakietu Canal+ do zrealizowania na stronie canalplus.com/pl/voucher
Nagrodę należy wykorzystać do dnia 31.01.2023 r.

UWAGA!

Kod przyznaczony jest dla osób zakładających nowe konto w serwisie Canal+. Uczestnik może wykorzystać wyłącznie jeden kod przyporządkowany do założonego konta. 

Usługę można anulować/dezaktywować w dowolnym momencie przed upływem darmowego okresu dostępu, aby płatność za kolejny miesiąc nie była pobrana automatycznie z karty. W przypadku braku anulowania/dezaktywacji usługi będzie pobierana opłata 49 zł za każdy kolejny rozpoczęty miesiąc dostępu (opłata uwzględnia rabat 5 zł/mies. za zgody marketingowe).

Uczestnik może wziąć udział w grze wyłącznie jeden raz w okresie trwania konkursu i otrzymać wyłącznie jedną nagrodę. Nagroda nie łączy się z innymi ofertami ani kodami zniżkowymi.

Jak wziąć udział w zabawie? 

Wchodzimy w aplikację Samsung Members i wybieramy zakładkę Korzyści.

Następnie wybieramy opcję Szczęśliwe Poniedziałki.

Następnym krokiem jest kliknięcie w WEŹ UDZIAŁ😎

Bądźcie czujni, nie klikajcie podczas gry lub w momencie przekierowania po jej zakończeniu przycisku "Cofnij", ponieważ nie będziecie mogli wrócić do gry i stracicie swoją szansę (strona może się ładować nieco dłużej, jest to normalne zjawisko, nie należy jej odświeżać)!

sp1.jpg

184252467_840746633209264_5435714613438801091_n.jpg

Po przejściu krótkiej gry pamięciowej w wyznaczonym czasie pozostaje nam już tylko odebrać nagrodę (możesz wziąć udział w grze wyłącznie jeden raz w okresie trwania Konkursu i otrzymać wyłącznie jedną nagrodę w konkursie).

Wydanie nagrody nastąpi za pośrednictwem wiadomości email zawierającej kod na adres email użytkownika, na który dokonał zgłoszenia do Konkursu najpóźniej do dnia 27.11.2022 r.

Jak skorzystać z nagrody?

SzP1.png

W celu zrealizowania kodu należy:
- wejść na stronę: canalplus.com/pl/voucher;
- wpisać swój kod vouchera i kliknąć: „Przejdź dalej”;
- utworzyć nowe konto;
- w podsumowaniu dodać metodę płatności i w przypadku karty debetowej lub kredytowej podać dane karty i wykonać przelew weryfikacyjny (1 PLN, które zostanie zwrócone na konto);
- po weryfikacji karty zostanie wysłany link aktywacyjny na adres e-mail, gdzie należy potwierdzić aktywację konta.

Proste, prawda?

Konkurs trwa od poniedziałku 14.11. do 20.11.2022 r.

Wszelkie reklamacje należy składać mailowo na adres konkursmembers@polymus.pl maksymalnie do 27 listopada 2022 r.

Pełny opis oraz Regulamin konkursu znajdziecie w aplikacji Samsung Members oraz poniżej w załączniku do postu.

Powodzenia! 😉

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@olikaa, Jakie posiadasz urządzenie ?

Agapa
First Poster
Opcje
Mam apke,nie wiem gdzie m szukać gry,aby mieć ten kod.Wchodziłam z Peprka i też nie działa.Co robię nie tak?
Members_KO5Ilr5
First Poster
Opcje

Jak długo trzeba czekać na maila z nagrodą?

Wygrałem ponad dwie godziny temu a mail nadal nie przyszedł... 😞

rb666
Pathfinder
Opcje
U mnie tak samo...
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Agapa, zakładka Korzyści w aplikacji Samsung Members. Jak wejdziesz w tę zakładkę, to na wszelki możesz przeciągnąć od góry do dołu, żeby ją odświeżyć (jak w przeglądarce).

@Members_KO5Ilr5, zazwyczaj przychodzi w ciągu kilku minut, czasami w ciągu kilku dni. Jeśli nie przyjdzie, to trzeba napisać na maila z Regulaminu tej promocji, pomogą.

@rb666, tak samo, czyli co się dokładnie dzieje?

@Davvid1985, Regulamin zabrania przekazywania kodów innym osobom, nie udostępniaj, proszę, nagrody publicznie.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Davvid1985
Voyager
Opcje
ok przepraszam nie wiedziałem
yhcic
Navigator
Opcje
Dajcie kody do rakuten! 😉
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@yhcic, w poprzednich edycjach czasami były, więc i w kolejnych pewnie się pojawią. 😉

Witaj na Forum Samsung!

just2red
Voyager
Opcje
Odebralem Canal+ tez
0 Like
yhcic
Navigator
Opcje
No właśnie czekam i czekam i nie mogę się doczekać. Chyba ostatnie kody do rakuten były rok temu 😉
0 Like