Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[KONKURS] Samsung Galaxy | Local Heroes

(Temat utworzony: 15-11-2023 03:54 PM)
821 Wyświetlenia
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

JustynaM_0-1700059590034.png

Mam dobrą i złą wiadomość. 

Zła jest taka, że w tym konkursie, wbrew pozorom, do wygrania nie są wygodniutkie dresiki od brandu Local Heroes.

Dobra jest taka, że nagrodą za to jest zestaw Galaxy z Flip5 wraz z bluzą i limitowanym zestawem akcesoriów Samsung Galaxy x Local Heroes. No trudno, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, prawda? Na pocieszenie dodam, że oprócz trzech takich zestawów, czeka również 30 nagród drugiego stopnia, w skład których wchodzą eko torba, magnes na lodówkę (możecie też go przyczepić gdzieś indziej, nikt tego nie sprawdza!), 2 breloki, mini latarka, 2 zapachy do auta i naklejki! 

Konkurs trwa od 13 do 26 listopada 2023, a żeby wziąć w nim udział, musicie w aplikacji Samsung Members znaleźć baner konkursowy (podpowiem, że jest w zakładce Korzyści). Po kliknięciu w baner dostaniecie możliwość odpowiedzi na zadanie konkursowe: Dlaczego bluza i zestów akcesoriów do smartfonów zaprojektowany przez Local Heroes powinny trafić do Ciebie?

Możecie zgłosić do konkursu tylko jedną pracę konkursową, dlatego przemyślcie odpowiedź przed wysłaniem!

Powodzenia!  

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

14 Odpowiedzi
Smileslow
First Poster
Opcje
Ale ładnie
0 Like
Annodominik3
Student
Opcje
Ja tak bardzo chciała bym znać wyniki konkursu.
Annodominik3
Student
Opcje
Gdzieś będą widoczne wyniki konkursu?
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Annodominik3, w Regulaminie konkursu znajdziemy takie informacje: Laureat zostanie powiadomiony przez Organizatora o przyznaniu Nagrody w formie wiadomości e-mail ze skrzynki konkursmembers@polymus.pl, która zostanie przesłana najpóźniej w dniu 17.12.2023.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

żużu
First Poster
Opcje
Nie ma oficjalnych wyników?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@żużu, publicznie wyniki nie były publikowane, tak jak wspominałem wyżej, laureaci dostaną wiadomość mailową. Jeśli chcesz się dowiedzieć, czy wygrałaś, napisz na podany przeze mnie adres mailowy.

Witaj na Forum Samsung!

Members_MSZ
Voyager
Opcje

Wiecie, nie chodzi że nie ufamy Samsungowi ale przynajmniej podawajcie nicki zwycięzców bo tak wygląda trochę że nikt nie wygrywa

JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_MSZ tak jak wspomniał Oleksii wyżej, wyniki konkursów dostępnych w members nigdy nie były podawane, a ze zwycięzcami kontaktowano się bezpośrednio. Jeśli chodzi zaś o konkursy organizowane bezpośrednio na forum, lista zwycięzców jest zawsze publikowana po zakończeniu konkursu.

Witaj na Forum Samsung!

Juci23
Apprentice
Opcje
Witam, widzę dużo osób nie wierzy, że ktoś wygrał, więc ze szczęścia powiem, że mnie się udało! W grudniu dostałam email, że paczuszkę z nagrodami otrzymam do 30dni roboczych, także jak tylko dojdzie to potwierdzę 🩷 Nie wierzyłam sama, weryfikowałam czy na pewno prawidłowy email etc. 🙈 Próbujcie, bo serio się opłaca 🩷 Szczęśliwego nowego roku, a Samsung jeszcze raz bardzo dziekuje i czekam z niecierpliwieniem na kuriera 🎉 Pozdrawiam i życzę powodzenia w następnych konkursach 🩷