Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S10 - zmieni WSZYSTKO!?

(Temat utworzony: 28-11-2018 11:57 PM)
3550 Wyświetlenia
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Wiem, że teraz duża liczba użytkowników "walczy" betą Androida Pie udostępnioną na modele Galaxy S9 i S9+, część zastanawia się co kupić? Note 9, czy może właśnie S9? Ale jak wiadomo dużymi krokami zbliża się nieuchronna premiera. W przyszłym roku pojawi się model S10. Być może to ostatni model z serii "S". Być może nastąpi zmiana nazewnictwa. Już teraz z przecieków dostępnych w sieci można wnioskować, że szykuje się naprawdę mocne i ciekawe urządzenie, które może namieszać na mobilnym rynku.

Ale zanim to nastąpi i zanim się o tym przekonamy, może warto po dyskutować jak to faktycznie będzie, czego oczkujemy od nowej galaktyki, jak powinna wyglądać i w co powinna być wyposażona.

Jeżeli chodzi o wygląd, to zaproponuję kilka ciekawych grafik.                                                                                                                              1.PNG

2.PNG

2a.PNG

3.PNG

4.PNG

5.PNG

6.PNG

7.PNG

8.PNG

9.PNG

Nie mnie oceniać, które pokazują faktyczny wygląd, a które są tylko życzeniami jak nowy model ma wyglądać. Ale przyznacie, że wygląda to ciekawie.

A teraz może coś o wszystkim innym, co nie zostało przedstawione na powyższych grafikach. Tu zaproponuję coś do obejrzenia. 

The Samsung Galaxy S10 Changes EVERYTHING!

Po obejrzeniu filmu, zapraszam do dyskusji. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
161 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kamil40013@Szewcu72 nie przepada za rozmiarem i kanciastym wyglądem Note9 co zilustrował w tej wiadomości :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@kamil40013 już poprawiłem, dzięki :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przykład zastosowania funkcji odwrotnego ładowania. Na zdjęciu S10+ oraz nadhcodzące słuchawki Galaxy Buds.

Dyu0HHXX0AEmgVI.jpg large.jpg

Patrząc na ostatnie zdjęcia oraz rendery widzę, że w S10 zrezygnowano z ramek pod kolor tylnej pokrywy. Wychodzi na, to że ramki będą srebrne. Co o tym myślicie ?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kamil40013, na grafikach reklamowych srebrna ramka wygląda całkiem dobrze. Jak zwykle z ostateczną opinią wstrzymam się do momentu obejrzenia telefonu na żywo :winking-face:

Szewcu72
MegaStar
Opcje

Jak będzie mi ładował zegarek, to wtedy powiem, ze jest super. :winking-face:

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Szewcu72  Będzie potrzebował routra z 802.11ax Wi-Fi

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W ciągu kilku ostatnich dni pojawiło się sporo zdjęć z telefonami S10 w roli głównej. Jedno z tych zdjęć przedstawia ekran blokady z widocznym miejscem, w którym trzeba przyłożyć palec, aby odblokować telefon. To kolejne potwierdzenie tego, że modele S10 oraz S10+ będą posiadały czytnik linii papilarnych wbudowany w wyświetlacz.

galaxy-s10-plus-new-leaked-1.jpg

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spore te przecieki w tym roku.  Prawie wszystko już wiadomo o Galaxy S10.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrzemekM, dokładnie. Do premiery będziemy wiedzieć prawdopodobnie wszystkie najważniejsze rzeczy związane z wyglądem i specyfikacją urządzeń Galaxy S10 :smiling-face:

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Porównanie ceramiki i szkła na pleckach S10.ceramika-szkło-s10.png