Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Asystent Google - po polsku.

(Temat utworzony: 16-12-2018 01:38 AM)
1714 Wyświetlenia
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Możecie sprawdzić, czy tylko mnie wyróżniło Google i yelefon przemówił do mnie w języku polskim. Aktywował się mi asystent google.Screenshot_20181216-012508_Google.jpg

Nawet znośnie odpowiada na pytania.

Możecie potwierdzić, że w Polsce już to ruszyło, czy nadal tylko wybrańcy w ramach testów?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
14 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nie tylko u ciebie, ale też u mnie jest po polsku, jak i w tym temacie

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@vdsl2 a to mnie zaszczyt kopnął bo mnie się włączył bez kombinacji. Widać Google uznało że jestem godzien go testować. 😉😀😀😀

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Ja nie dostałem żadnego info ale mam już po polsku.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A bo google ma jakiś dziwny algorytm dobierania urządzeń do testów. 😏
Choć faktycznie polska beta asystenta jest jeszcze mocno ograniczona. Scaliłem usługę ze Smart Thinks, asystent wykrył urządzenia dopisał ke w aplikacji ale noe potrafi dopisać do konta, wywala błąd a co się z tym wiąże nie może z nimi sterować. Nawet proste włącz/wyłącz. Chyba się pogniewam i obrażę na tego Janusza. 😜

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szewcu72, masz szczęście. Google udostępnia asystenta etapami dla losowych użytkowników. Ze wstępnych informacji wynikało, że wszyscy dostaną jeszcze w tym roku, ale czasu pozostało już niewiele. W dalszym ciągu czekam aż Asystent Google pojawi się na moim telefonie.

@vdsl2, też dzisiaj dostałeś czy masz już od jakiegoś czasu?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24Sprawdziłem jak założyleś temat i jest w języku polskim.

Szewcu72
MegaStar
Opcje

Takie możliwości mi na obecną chwilę wyświetla.Asystent Google.png

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Otrzymał ktoś z was dzisiaj dostęp do Asystenta Google ? Ja sprawdzałem na czterech urządzeniach i dalej nie ma Asystenta. Wiem, że jest wdrażany stopniowo.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kamil40013, sprawdziłem dzisiaj na dwóch telefonach i niestety nie otrzymałem dostępu do nowej usługi. Zarówno Note9 jak i S8+ czekają w kolejce :face-with-rolling-eyes: