Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telewizory

Niezwykla rozdzielczość

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kto dodał ten temat do Ja też

grafique
Student
Opcje

Moi Drodzy, 

Mam pytanie związane z telewizorem 55'' Seria 6 KU6470. Od jakiegoś czasu mam dosyć uporczywe problemy z połączeniami BT z telewizorem. 

Bardzo często rozłącza pilot Smart TV i sparowanie go z telewizorem ponownie czasem graniczy z cudem. Po jakiejś krótszej, bądź dłuższej chwili się udaje.

Natomiast chwilę po zakupie telewizora, nabyłem soundbar Samsung HW-K550 który bez problemu udało się połączyć z telewizorem. Dwa dni temu - nagle przestał działać w ogóle. Na wyświetlaczu soundbara komunikat "search" i w żaden możliwy sposób nie da się go połączyć z telewizorem. 

Dodam, iż w sypialni mam 32'' telewizor Samsung... i on wykrywa Soundbar bez problemu (na wyświetlaczu Soundbara pojawia się napis TV Request).

Czy ktoś spotkał się z takim problemem i byłby w stanie pomóc? Dodatkowy brak, który widzę w swoim telewizorze, to to, że w menu urządzeń audio bluetooth nie mam żadnego menu dotyczącego funkcji TV SoundConnect - nie mogę tego ani aktywować, ani dezaktywować - a tym samym w jakikolwiek sposób zresetować połączenia między TV a Soundbarem.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

0 Like
Kto dodał ten temat do Ja też