Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Witam pytanie bateria one ui 7 beta

(Temat utworzony: 07-04-2025 04:59 AM)
206 Wyświetlenia
kubaa5534
Navigator
Opcje
Witam pytanie do użytkowników bety one ui 7 na s24 czy zostalo coś dodane w zakładce informacje o bateri? Gdzieś mi się rzuciło w oczy ze podobno miały być pokazane cykle bateri to prawda?
0 Like
9 Odpowiedzi
miroON
Big Cheese
Opcje
Czy jest na Becie taka opcja ..nwm Wiem ze jest napewno w serii s25
0 Like
Vences
Navigator
Opcje
A56 też ma cykle i kondycję akumulatora w zakładce, więc reszta po aktualizacji prawdopodobnie też dostanie.
0 Like
Rozwiązanie
Haborym
Helping Hand
Opcje
W s24u na becie żadne informacje o cyklach ładowania nie została dodana. Być może dopiero po aktualizacji do wersji finalnej zostanie to udostępnione.
0 Like
wirat
Helping Hand
Opcje

Rozszerzone informacje o baterii pojawiły się w telefonach które pojawiły się w sprzedaży od razu z One UI 7 i wątpię żeby się miały pojawić wstecznie na poprzednich modelach. Ktoś by się mógł zdziwić, że odebrał np. S24 z autoryzowanego serwisu po gwarancyjnej wymianie baterii pół roku lub później po zakupie a data pierwszego użycia baterii jest np. grubo sprzed daty zakupu nie wspominając o absurdalnie monstrualnej wartości liczy cykli akumulatora (niemożliwej do osiągnięcia od daty odbioru z serwisu). Gdyby jednak rozszerzona informacja o baterii została powiązana z wersją One UI telefonu a nie jego modelem, to... mogło by się zrobić ciekawie. Sam bym sobie chętnie sprawdził rozszerzone informacje o wymienionej w autoryzowanym serwisie baterii starszego modelu który ma otrzymać aktualizację do One UI 7.

bartek_18
First Poster
Opcje
Na s24 również jest juz od dłuższego czasu. Ustawienia > Telefon informacje > Informacje o baterii1744013119380.jpg
0 Like
wirat
Helping Hand
Opcje

Ciekawe ! Z tego by wynikało, że wprowadzenie rozszerzonej informacji o baterii nie koniecznie lub nie tylko zostało powiązane z wersją One UI telefonu i jego modelem ale być może jeszcze z czymś innym. Np. jakąś stałą datą albo datą produkcji baterii... w sensie jeżeli jest po dacie xx.xx.xx to jest rozszerzona informacja o baterii. Ciekawe, że informacja jest na S24 a nie ma na S24U (ani beta - bo kolega powyżej wspominał ani mojej stabilnej).

arrrken
Voyager
Opcje
Ja mam1744019391301.jpg
0 Like
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @kubaa5534 !

Na ten moment nie mamy potwierdzenia, czy te informacje będą wyświetlane w modelach z serii S24. Deweloperzy zostali poinformowani o takich życzeniach ze strony użytkowników.

Serdecznie pozdrawiam! 😊