Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Messengerem po aktualizacji oneui6 i and14

(Temat utworzony: 30-10-2023 11:21 PM)
2697 Wyświetlenia
Roby_dj
Apprentice
Opcje
Witajcie po dzisiejszej aktualizacji OneUi6 i Androida 14 mam problem z aplikacja Messager 
 Wywala mnie z aplikacji i wylogowuje . Proba ponownego zainstalowania aplikacji nic nie dala . Ktoś z Was ma też takie problemy po Update ? Co zrobić by się jej pozbyć. 
19 Odpowiedzi
TallRat
Student
Opcje
U mnie też to działa, wie ktoś jak to naprawić czy trzeba czekać?
0 Like
DarekWa
Voyager
Opcje
dajcie znać jak problem się rozwiąże i na której wersji aplikacji Messenger
0 Like
LuKaSG_93
Pioneer
Opcje
Witam,
U mnie dokładnie to samo.
Ponadto zauważyłem, że Facebook otwiera linki we wbudowanej przeglądarce, mimo iż mam zaznaczone aby korzystał z zewnętrznej.
Na OU 5.1 nie było żadnego z tych problemów.
Nie wiem czy kwestia rozwiązania tego problemu leży bardziej po stronie Samsunga czy Facebooka.
Mam nadzieję, że po aktualizacji apek będzie jak należy.
Z żadną inną, z których korzystam nie odnotowałem problemów.
0 Like
kacpersie
Journeyman
Opcje
U mnie te same problemy
0 Like
Endrjuuu
First Poster
Opcje
Dokładnie mam ten sam problem. Wczoraj przeinstalowałem i problem wrócił. Ciekawe czy aktualizacja messengera coś zmieni czy jednak wina leży po stronie Samsunga i trzeba czekać na ich poprawkę.
0 Like
Adio01
First Poster
Opcje
U mnie tak samo, bez włączonych dymków jako tako to to działa, ale jak je właczę to od razu mam info że aplikacja przestała działać i mnie każdorazowo wylogowuje z messengera. Trochę zwlekają z aktualizacją czegokolwiek skoro problem już się ciągnie przez prawie tydzień.
0 Like
Aleksandra01
Pioneer
Opcje
U mnie od tygodnia niestety aplikacja jest do wyrzucenia. Nie działa, wiesza się, wylogowuje, powiadomienia nie przychodzą. Dymki włączone czy nie, nie ma to znaczenia. Ponowne zainstalowanie nie pomogło. Wielokrotnie zgłosiłam błąd razem ze screenami, niestety bez zmian. Aplikacji nie da się używać 😔 System sam wysyła komunikat z prośbą o głębokie uspienie aplikacji, bo ma tak dużo awarii.
rafalik93
Journeyman
Opcje
Same here
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Aleksandra01 @rafalik93 
Zabierzcie aplikacji dostęp do uprawnienia mikrofonu. Aplikacja powinna zacząć działać do czasu, aż META jej nie załata.

Brzoskwa
Navigator
Opcje
U mnie pomogło zainstalowanie dużo starszej wersji messengera ze strony apkmirror. Dymki działają normalnie, nic nie wylogowuje, wszystkie uprawnienia do kamer itd przyznane 😁