Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znikajace wydarzenia z kalendarza - s23, android 14

(Temat utworzony: 07-11-2023 06:50 PM)
653 Wyświetlenia
Chabrosz
Student
Opcje
Mam problem, tj. Dodałem sobie 3.11 kilka wydarzeń do kalendarza na listopad jak na screenie, dzisiaj (7.11) wszedłem w kalendarz - wszystkie zniknęły. Czy ktoś się z tym spotkał? 

image

image

0 Like
4 Odpowiedzi
Basia1994
Hotshot
Opcje
Masz włączona synchronizację? Mi kiedyś też tak się stało ale zapomniałam wlaczyc synchronizacja i po prostu daty nie zapisaly się w kalendarzu... z kontaktami tez tak miałam. Niby zapisałam A gdy zaś szukałam to nie było bo po prostu się mie zsynchronizowaly
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, czy synchronizacja z chmurą jest włączona? Proszę sprawdzić -> 3 kreski -> synchronizuj
0 Like
Chabrosz
Student
Opcje
Tak u mnie wygląda ta zakładka, w sumie to nie wiem czy mam włączona synchronizacje, bo żaden status o tym bezpośrednio nie mówi xDScreenshot_20231107_203103_Calendar.jpgScreenshot_20231107_203056_Calendar.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Chabrosz Jeżeli jesteś zalogowany to synchronizacja jest włączona. Spróbuj wylogować się ze wszystkich kont samsung/google i zaloguj się ponownie.

Synchronizację możesz włączyć /wyłączyć tutaj:
Ustawienia > Konta i kopia zapasowa > Zarządzanie kontami > Konto Samsung > Synchronizacja > Kalendarz (włącz/wyłącz).

0 Like