Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

NFC

(Temat utworzony: 27-02-2025 08:39 AM)
833 Wyświetlenia
bialy23
Navigator
Opcje
U mnie po wczorajszej aktualizacji nie dziala portfel jakieś pomysły?
0 Like
14 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

To nie jest błąd. Taki jest charakter testów beta. Informacja o możliwych problemach z płatnościami znajduje się w warunkach programu testowego.

bialy23
Navigator
Opcje
Dajcie znać jak zacznie działać
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Pablos1970 to miejsce mnie nie śmieszy, od początku uczestniczę w beta testach i dalej będę. Lubię to. Nad nikim się nie wywyższam, być może tobie się tak wydaje, ponieważ masz zaniżoną samoocenę. Ale to już nie mój problem.

Staram się tylko niektórym osobą zwrócić uwagę, że jeżeli nie mają o czymś pojęcia, to lepiej, aby odpuścili sobie niektóre wpisy. Nie lubię wpisów nic nie wnoszących do tematu. Ktoś prosi o poradę, ale zamiast tego pojawia się 100 wpisów "u mnie działa"... pomocne, że...

Pilnujcie się 😎 😁😁😁 będę wytykał każdy wpis mogący zaszkodzić oraz każdą kłamliwą/nieprawdziwą informację... 👍

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Pablos1970
Pathfinder
Opcje
Piszesz, że mam zaniżoną samoocenę? I do tego jesteś wróżbita 😅 no cóż, dobrego dnia 👍
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @bialy23 !

Przystępując do programu Beta otrzymujemy informację o możliwych problemach z płatnościami Google Pay.
Ze względu na zwiększoną częstotliwość problemu w ostatnim czasie, deweloperzy zostali poinformowani o sytuacji i aktywnie pracują nad rozwiązaniem.

Pozostałym komentującym przypominam o etykiecie obowiązującej na forum.

Pozostaję do Waszej dyspozycji 😊