Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

NFC

(Temat utworzony: 17-01-2025 01:09 AM)
356 Wyświetlenia
xatrix
Pathfinder
Opcje
Witam mam pytanko działa wam NFC czy to normalne na becie?
0 Like
20 Odpowiedzi
cfg_
Explorer
Opcje
u mnie działa
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@xatrix  działa, a dlaczego miałby nie działać? Podejrzewam, że mylisz funkcjonalność samego NFC z funkcjonalnością aplikacji korzystających ze standardu  komunikacji bliskiego zasięgu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
RDXnq
Pioneer
Opcje
Generalnie działa ale czasami przy płatności wyskakuje mi błąd karty. Trzeba wtedy tylko włączyć Portfel Google i śmiga jak należy. Normalne w becie
Different
Pathfinder
Opcje
Działa.
0 Like
Kawer
Pathfinder
Opcje
Mi na początku nie działał portfel google, ale po podobnym wpisie sprawdziłem z ciekawości, ponieważ spora część osób pisała, że właśnie działa normalnie i u mnie od tego czasu jest podobnie. Wszystko funkcjonuje należycie.
0 Like
Kawer
Pathfinder
Opcje
Dałbym se rękę odciąć, że w widziałem wpis i w informacjach podczas przystępowania do programu bety było napisane, że płatności zbliżeniowe nie funkcjonują. I wiesz co? Bym teraz nie miał ręki. 😅
0 Like
rduw
Navigator
Opcje
Mi ogólnie tez działa ale dzisiaj rano po próbie portfelem google nic się nie zadziało musiałem wyjąć fizyczna kartę 🤷
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Moduł NFC funkcjonuje prawidłowo. Płatności zbliżeniowe z aplikacją ING również działają prawidłowo.

ARO_Jeremi
Pioneer
Opcje
U mnie działa, wczoraj płaciłem
0 Like