Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

NFC

(Temat utworzony: 27-02-2025 08:39 AM)
631 Wyświetlenia
bialy23
Navigator
Opcje
U mnie po wczorajszej aktualizacji nie dziala portfel jakieś pomysły?
0 Like
14 Odpowiedzi
Pawel0405
Pioneer
Opcje
Nie działa nawet po odinstalowaniu apki ponownym zainstalowaniu próbie dodania karty porażka.....to mój ostatni beta program i samsung.....parodja....
Nie będę odwalał brudnej roboty za samsunga ....A i tak maja nas gdzieś.....
Tomu
Pioneer
Opcje
Ludzie, zacznijcie myśleć. Po to jest własnie beta, żeby testować i usuwać błędy. To że nie będzie działał portfel, płatności wiadomo od początków każdej bety. Co więcej informacja ta jest we wszystkich miejscach, zaczynając od miejsca gdzie zapisujesz się do testów, była taka informacja kończąc na ponownym uruchomieniu telefonu. Dramat z Wami.
Pablos1970
Pathfinder
Opcje
Przed przystąpieniem do testów beta jest sporo info o tym, że płatności i inne funkcje mogą działać nieprawidłowo. Od tego są beta testy aby zgłaszać błędy.
bialy23
Navigator
Opcje
Przecież zgłosiłem problem więc o co problem wcześniej działało bez problemu
0 Like
Lothbrok
Explorer
Opcje
Dobrze powiedziane 👏
Pawel0405
Pioneer
Opcje
Właśnie testować zgłaszać uwagi itd. i powinni to poprawiać ewentualne błędy a nie ich przysparzać.....może niech zaczną się uczyć od chinczykow😂😂😂😂
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Eeee... "specjaliści" od beta-testów 🤣🤣🤣, chcę wam tylko zwrócić uwagę, że to pierwsza w historii beta, w której płatności zbliżeniowe działały od początku i tak długo 😎

To po tak "mądrych" wpisach widać ile osób ma jakiekolwiek pojęcie o testach i w ile osób wcześniej uczestniczyło w takich przedsięwzięciach 😆

"...to mój ostatni beta program..." chyba pierwszy  😂😂😂

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Pablos1970
Pathfinder
Opcje
Podobno zmieniłeś na S25 zatem, skoro to miejsce Cię śmieszy, bądź irytuje, to po co tu jesteś? Lubisz wytykać ludziom błędy, chcesz się sam w sobie podbudować czy co? Takim jesteś wszystko wiedzącym specjalistą, być może ale polecam jeszcze zmianę podejścia do ludzi i nie traktowanie ich wyniośle. Dobrego dnia i więcej wyrozumiałości
Pawel0405
Pioneer
Opcje
Jakoś do tej pory platnosci działały a tu cyk....NIE DZIAŁA....tak beta jest po to by usuwać błędy a nie je dokładać jak pisałem wcześniej a co do błędów jeszcze samsung mało bierze pod uwagę użytkowników wersji beta chyba mam tu na myśli właśnie błędy i ewentualne sugestie
Co Ci samsung płaci co ich tak bronisz....
0 Like