Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Menu aplikacji

(Topic created on: 19-02-2025 06:51 PM)
160 Views
Michał K
Journeyman
Options
Witajcie,

Zauważyłem już to wcześniej ale ostatnio miałem w ręce S25 Ultra i widzę że tam jest po staremu. 

Chodzi o przewijanie aplikacji w menu - u mnie w Becie przewija się je na dół, a w One UI 6.1 miałem na bok i tak też jest w S25 Ultra.
Jak to zmienić? Szukałem ale nie znalazłem 😞
0 Likes
5 REPLIES 5
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Options

@Michał K, Musisz zmienić sposób sortowania

Kolejność niestandardowa - Przewijanie w poziomie
Kolejność alfabetyczna - Przewijanie w pionie

Screenshot_20250219_192900_One UI Home.jpgScreenshot_20250219_192905_One UI Home.jpg

Michał K
Journeyman
Options
Ale kicha, czyli nie mogę mieć w poziomie i alfabetycznie jak zawsze miałem 😞 dzięki!
0 Likes
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Options

Witaj @Michał K !

Jeśli obecne rozwiązanie nie spełnia Twoich oczekiwań, zachęcam do zgłoszenia stosownej sugestii w odpowiednim dziale 🙂

Serdecznie pozdrawiam!

Szewcu72
MegaStar
Options

@Michał K no jak nie możesz? Jeżeli chcesz poziomo i w kolejności alfabetycznej, to ustawiasz przewijanie w poziomie, a dalej faktycznie może być problem, ponieważ kolejność alfabetyczną trzeba już ogarnąć osobiście. Czyli przypominamy sobie kolejność literek w polskim alfabecie i zgodnie z nią przesuwamy paluchem ikony aplikacji i ustawiamy w odpowiedniej kolejności.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Michał K
Journeyman
Options
Spoko ale w One UI 6.1 nie musiałem robić tego ręcznie. Dużo można robić ręcznie ale po co? I po każdej instalacji nowej aplikacji trzeba by to ustawiać. Każdy ma swoje preferencje 🤷🏼
0 Likes