Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria w S24

(Temat utworzony: 29-05-2025 10:10 AM)
248 Wyświetlenia
Marce834
First Poster
Opcje
Cześć, czy ktoś też ma problem z baterią i ma na to jakies rozwiązanie? W listopadzie gdy zakupiłem telefon potrafił wytrzymać caly dzień, teraz ma problem zeby wytrzymać do końca godzin lekcyjnych w szkole (8h) po 5/6 h musze wlaczyc tryb ultra oszczędzania czyli ograniczenia tapety i innych aplikacji bo telefon ma z 10% Myślę też nad zmianą na s25 plus. Wytrzyma dłużej czy nie opłaca się inwestować? 
0 Like
13 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Posiadasz wgraną najnowszą aktualizację z wczoraj? Sprawdź dostępność aktualizacji w ustawieniach telefonu.

Marce834
First Poster
Opcje
Tak, aktualizowałem dzisiaj z rana. Mam screeny z accubattery. W 9 min z 5h zrobiło sie 3h.1748507816539.jpg1748507816589.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wykonaj wipe cache partition. Zabieg usuwa pamięć podręczną, która może mieć wpływ na działanie telefonu. Czynność jest bezpieczna i nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu. Poniżej znajdziesz instrukcję. W razie jakichkolwiek wątpliwości lub dodatkowych pytań pisz śmiało.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[YouTube] Instrukcja wideo wipe cache partition
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

0 Like
Marce834
First Poster
Opcje
Czy hard reset reset w czymś by pomógł czy nie jest konieczny?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli nic innego nie będzie pomagać to w ostateczności można wykonać hard reset.

Vences
Navigator
Opcje
lukasz2008
Pioneer
Opcje
Czy wipe cash protection można zrobić w salonie brand store?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@lukasz2008, Procedurę WCP można wykonać samemu w domu bez konieczności wizyty w serwisie lub Brand Store.

Marce834
First Poster
Opcje
Co do instagrama to 25 minut i 6% zauważyłem też że dużo baterii zabiera budzenie głosowe. Da sie je jakoś usunąć? W ogole z tego nie korzystam a z wykresów na pełnym naładowaniu do 0 zabiera mi 16%1748867632243.jpg
0 Like