Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

instalacja aplikacji

(Temat utworzony: 10-11-2020 01:31 AM)
704 Wyświetlenia
Arturos696
Voyager
Opcje
Możecie sprawdzić czy macie możliwość zainstalowania aplikacji spoza "sklepu Play"?
W moim przypadku nie mogę zainstalować żadnej APK ściągniętej przez przeglądarkę np. Aplikacji Firefox, Opera, apk do obsługi słuchawek itd. za każdym razem wywala błąd, oczywiście wszystkie zgody na instalacje spoza sklepu mam zaznaczone.

image

ala błąd 
0 Like
10 Odpowiedzi
TenTaki
Helping Hand
Opcje
U mnie aplikacje ściągane z Sammobile zainstalowały się bez problemu. z innych źródeł nie próbowałem.
0 Like
pomieszany
Navigator
Opcje
u mnie wszystko ok. nawet przed sekundą instalowałem apk
0 Like
Arturos696
Voyager
Opcje
To u mnie nie działa 🤨
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arturos696, Tradycyjnie zgłoś błąd przez aplikację Samsung Members, a następnie spróbuj wyczyścić dane aplikacji "Instalator pakietu".

Arturos696
Voyager
Opcje
Wyczyszczenie danych aplikacji to była pierwsza rzecz którą zrobiłem.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj jeszcze wykonać wipe cache parition. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych z telefonu.

https://eu.community.samsung.com/t5/Telefony-i-smartfony/Poradnik-Soft-Hard-Reset-Tryb-Bezpieczny-i-...

0 Like
Arturos696
Voyager
Opcje
@mirudo24 to była druga rzecz którą zrobiłem, czyli zostaje tylko przeinstalować system
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na Twoim miejscu wykonałbym hard reset. Pamiętaj żeby nie przywracać kopii zapasowej ponieważ wraz z nią mogą zostać przywrócone błędy. Daj znać czy to pomogło.

https://eu.community.samsung.com/t5/Telefony-i-smartfony/Poradnik-Soft-Hard-Reset-Tryb-Bezpieczny-i-...

0 Like
TomaszT
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Hej @ ,

Jeśli masz taką opcję, to warto przez Smart Swtich wrócić do Androida 10, a potem znowu zakutaliozwać do Androida 11.

0 Like