Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

BNP Paribas bank

(Temat utworzony: 27-10-2020 03:36 PM)
762 Wyświetlenia
aacichy
Navigator
Opcje
Powyższy bank zablokował mi dostęp do usług mobilnych. Swoją decyzję tłumaczy tym że blokada jest związana z faktem że korzystam z oprogramowania które jest w fazie testów. Ciekawe tłumaczenie bo korzystam jeszcze z usług banku Millenium i on nie blokuje mi dostępu do aplikacji mobilnej.
Jestem ciekaw czy jeszcze jakiś inny bank zablokował komuś dostęp do tych usług. 
Dajcie znać w komentarzach. 

image

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
TomaszT
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @aacichy

Tak już już wyżej wspomniane zostało, ze względu na brak certyfikacji Google (która w trakcie trwania Bety raczej nie będzie przyznana), niektóre aplikacje bankowe mogą nie działać na tym oprogramowaniu 😕

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
12 Odpowiedzi
KrZySiEk8964
Pathfinder
Opcje
Nic nie zrobisz. Na tym software jesteś zblokowany. Musiałbyś się cofnąć z powrotem na android 10. No albo czekaj na oficjalny android 11. Myślę że z początkiem grudnia takowy wyjdzie.
0 Like
aacichy
Navigator
Opcje
Prędzej bank zmienię 😝
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
@aacichy Wiele razy był poruszany na forum temat, braku odpowiednich certyfikatów telefonu, podczas testów bety. Spowodowało to najprawdopodobniej opisany przez Ciebie problem.
jacekk-1974
First Poster
Opcje
Podobny komunikat otrzymałem mając konto w Alior Banku
aacichy
Navigator
Opcje
W Millenium narazie wszystko śmiga 😉
0 Like
Udeus
First Poster
Opcje
Podobnie jest w Alior przy płatności kartą.
0 Like
Arturos696
Voyager
Opcje
Aplikacja Credit Agricole działała na każdej becie bez problemu na tej też śmiga aż miło
0 Like
pomieszany
Navigator
Opcje
ale to jest decyzja banku. niektóre banki działają też na zrootowanych telefonach, inne blokują swoje aplikacje na nich.
takie mają swoje wewnętrzne zasady bezpieczeństwa i tego nie przeskoczysz
Rozwiązanie
TomaszT
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @aacichy

Tak już już wyżej wspomniane zostało, ze względu na brak certyfikacji Google (która w trakcie trwania Bety raczej nie będzie przyznana), niektóre aplikacje bankowe mogą nie działać na tym oprogramowaniu 😕

0 Like