Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

GALAXY THEME

(Temat utworzony: 13-11-2019 11:52 PM)
779 Wyświetlenia
Krzysp1
Pathfinder
Opcje

@MagdalenaG  Pani szanowna moderator co się dzieje akurat na beta Android 10 z aplikacją Galaxy Theme bo motywów do koloru do wyboru i do zakupu nie ma a na Androidzie 9 i 8 są...Czy dostosowanie do bety 10 tki ?...ps.bo był jeden nowy darmowy tylko i o dziwo tryb ciemny chodzi na motywie który chyba nie jest systemowym...Prosze o info bo nie wiem czy zgłaszać problem?

0 Like
7 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Krzysp1 odniosłem się do twojego drugiego wpisu poruszającego ten temat.

Ale przeczytać ten, to nie lada wyczyn. 😉 Przeredaguj, jak możesz ten.

A co do samego sklepu, to może faktycznie dobry pomysł, aby @MagdalenaG  dopytała się "góry". 😉

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
MagdalenaG
Helping Hand
Opcje

Cześć @Krzysp1,

Zgłoś to jak najbardziej jako błąd. Na moim urządzeniu pojawiają się zarówno motywy darmowe, jak i płatne, i mogę je bez problemu zainstalować.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MagdalenaG@Krzysp1, na stronie głównej w zakładce Motywy - Polecane widzę tylko jeden płatny motyw. Po przejściu do zakładki Motywy - Najpopularniejsze naliczyłem 19 motywów (płatne i bezpłatne).

Screenshot_20191114-104120_Galaxy Themes.jpgScreenshot_20191114-104143_Galaxy Themes.jpg

0 Like
MagdalenaG
Helping Hand
Opcje

Hej @mirudo24, sprawdziłam jeszcze u kolegów, i rzeczywiście na niektórych urządzeniach widoczne są inne motywy lub ich liczba jest ograniczona. Zgłoście to proszę jako błąd, zobaczymy co powiedzą deweloperzy (może ilość motywów została ograniczona po aktualizacji Bety?).

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MagdalenaG, zgłosiłem problem w Samsung Members :winking-face:

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Witajcie. Dzisiaj otrzymałem odpowiedź z Samsung Members. Poniżej załączam zrzut ekranowy. Mała ilość motywów w sklepie jest spowodowana oprogramowaniem w wersji beta.

Screenshot_20191115-141513_Samsung Members.jpg

0 Like
MagdalenaG
Helping Hand
Opcje

Super, dzięki za podzielenie się informacją! :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

0 Like