Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Down\Up -grade

(Temat utworzony: 13-01-2020 10:04 PM)
568 Wyświetlenia
ShelShock
First Poster
Opcje

Otóz cały czas pracuję na wersji beta androida 10 i nie mogę ani wrócić, ani aktualizować do oficjalnej wersji. Sytuacja wygląda tak, że sam porgram Smart Switch na komputerze odpala się w wersji 4.2.19114_4 (chociaż, gdy patrzę w aplecie (win 10) Aplikacje i funkcje, iż Smart Switch jest zainstalowany w wersji 4.2.19114.7). Po podłączeniu telefonu pojawia mi się informacja, iż 'Niektóre komponenty programu Smart Switch wymagają aktualizacji, w związku z czym sprawdzenie informacji dotyczących nowej wersji oprogramowania układowego jest niemożliwe'. Gdy natomiast próbuję zaaktualizować tę aplikację: ('Dostępna jest nowa wersja Smart Switch (4.2.19114.7). Czy chcesz teraz przeprowadzić aktualizację do najnowszej wersji?'), gdzie wszystko się ładnie pobiera i instaluje to na koniec wyskakuje mi okienko od InstallShield Wizard 'Nowsza wersja tego programu jest już zainstalowana na tym komputerze. Aby zainstalować tę wersję, najpierw należy odinstalować nowszą wersję. Aby anulować, kliknij przycisk OK'. No i sytuacja wraca do punktu wyjścia, odpalam Smart Switch PC i znowu pojawia się ta sama informacja. Odinstalowałem program i na nowo pobrałem ze strony samsunga i dalej to samo. Zastosowałem hard reset teleofnu i nie przywracałem żadnych danych. Nie mam pojęcia co może być powodem dalej.

Wersja oprogramowania: XEO

Ostatnie poprawki bezpieczeństwa: 1 listopad 2019

Wersja opr. dost. Usług: SAOMC_SM-G970F_OXM_XEO_QQ_0010    RF8M33QJT8X

Wersja modemu: G970FXXU3ZSJL, G970FXXU3ZSJL

Telefon: Samsung Galaxy S10e zakupiony w RTV Euro AGD

0 Like
0 Odpowiedzi