Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Beta androida 15, tryb 5G.

(Temat utworzony: 06-02-2025 07:57 AM)
377 Wyświetlenia
SergioMinetti
Navigator
Opcje
Cześć . Pytanie do testerów . Czy mógłby ktoś sprawdzić i dać znać czy w andku 15 na serię 23 pojawiła się opcja przy wyborze trybu sieci "TYLKO 5G" jak ma to miejsce w najnowszej odsłonie S25 .?
0 Like
8 Odpowiedzi
TWJ
Navigator
Opcje
W Beta jest słówko "PREFEROWANY"
SergioMinetti
Navigator
Opcje
Czyli pewnie nic innego jak " automatyczny ".
Kupiłem żonie s25+ i tam właśnie jest tylko 5G i na tym by mi zależało w moim S23U. Dzięki za odpowiedź 🙂
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W Polsce testowa wersja One UI 7 została udostępniona wyłącznie na modele Galaxy S24.

Bobrek
Voyager
Opcje
A to dziwne kolega ma s23 plus i mial aktualizacje do one ui 7.0 oczywicie już chwilę temu i zaktualizował urządzenie. Mogę załączyć zdjęcie. Telefon zakupiony w Polsce w media expert tak dla ciekawskich :winking-face:
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Najlepiej wstaw informację jaki wariant telefonu oraz jaka wersja oprogramowania:

[Poradnik] Jak sprawdzić wersję oprogramowania oraz wariant telefonu?
Przejdź kolejno w telefonie do: Ustawienia > Telefon - informacje > Informacje o oprogramowaniu i podaj jakie posiadasz wartości w miejscach czerwonych ramek widocznych na poniższym zrzucie ekranowym.

CSC.jpg

AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @SergioMinetti !

Cieszę się, że udało Ci się uzyskać satysfakcjonującą odpowiedź.

@Bobrek, w Polsce One UI 7 nie ukazał się jeszcze dla gamy S23. Czy na pewno urządzenie kolegi jest przeznaczone na polski rynek?

Serdecznie pozdrawiam 😊

jeronimo1
Hotshot
Opcje
To załacz to zdjęcie, ponieważ nigdzie nie ukazała się wersja softu z UI 7.0 dla serii s23.
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
@SergioMinetti
Na becie dla s24 ultra jest identycznie jak w s25, więc możliwe, że jak będzie UI 7.0 dla s23 ultra też tak będzie.
0 Like