Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android 13 UI 5.0 - pasek stanu

(Temat utworzony: 25-08-2022 11:35 PM)
455 Wyświetlenia
Teramitzu
Pathfinder
Opcje
Cześć,
 Używam aplikacji Nice Lock wraz z modułami. W związku z tym, że moduły nie są jeszcze zaktualizowane dla Androida 13 nie jestem w stanie ukryć permanentnie pasku stanu.

Czy znacie może jakiś inny sposób?

Używam Nova Launcher i na ekranie głównym oczywiście mam pasek niewidoczny, ale gdy np. otwieram Twittera pasek stanu już się pojawia.
 Normalnie moduł Quickstar ukrywa pasek, ale jak pisałem nie działa jeszcze z Androidem 13.

Pozdrawiam 
2 Odpowiedzi
BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @Teramitzu ,
ten post to duplikat.

Myślę, że trzeba poczekać aż zewnętrzne aplikacje zostaną zaktualizowane pod Androida 13. Niestety, czasem następuje to dopiero kiedy pojawi się oficjalne wydanie.

Do tego czasu zachęcam do zgłoszenia sugestii przez aplikację Samsung Members o dodanie takiej opcji w ustawieniach, ja również przekażę ją deweloperom.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Teramitzu, Niestety na aktualizację modułów Good Lock trzeba będzie zaczekać jeszcze jakiś czas przynajmniej do wydania stabilnego oprogramowania. Na ten moment zaleca się usunięcie modułów, gdyż mogą powodować problemy z działaniem systemu. Samsung nie udostępnił jeszcze planów dotyczących Good Lock na rok 2023 r. W poprzednim roku całość została dosyć szybko zaktualizowana pod One UI 4. Trzymam kciuki, że w tym roku będzie tak samo. Zachęcam do śledzenia naszego forumowego wątku w którym będę informował o aktualizacjach

Good Lock 2022 - Dostosuj swoje urządzenie - Kompletny przewodnik
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-usługi/good-lock-2022-dostosuj-swoje-urządzenie-komp...