Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zbity ekran jak odzyskać zdjęcia

(Temat utworzony: 03-08-2021 04:51 PM)
2313 Wyświetlenia
Emilpie
Journeyman
Opcje
Witam. Uszkodziłem ekran w galaxy S9+  dotyk prawie nie działa ekran cały migocze nie można wprowadzić kodu , na tel zostały zdjęcia w galerii i w mój sejf  ,  jest jakiś sposób żeby to odzyskać bez naprawy tel  ? 
0 Like
18 Odpowiedzi
Krystuś
Voyager
Opcje
A podpięcie pod komputer i zrzut zdjęć?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Emilpie  Witam

Jeżeli jest możliwość odblokowania ekranu blokady to można podłączyć pod komputer i zgrać dane lub zrobić ogólnie kopię zapasową. 

Emilpie
Journeyman
Opcje
Nie ma opcji odblokowania , mam ustawiony 6 cyfrowy kod , ekran w mieście wpisywania kodu szaleje skacze itd nie da się poprawnie wpisać
0 Like
Krystuś
Voyager
Opcje
A po podpieciu pod komputer nie masz opcji dex?
Albo aplikacja mój tel? W niej można na ekranie monitora wyświetlić ekran smartfona, może z niej jakimś cudem odblokujesz telefon i wówczas uda Ci się przenieść najpotrzebniejsze dane
0 Like
Emilpie
Journeyman
Opcje
Podłączyłem klawiaturę i mysz bezprzewodową włączyłem tel i na klawiaturze wpisałem kod tel się odblokował :smiling-face: robię kopie przez Smart switch. Czy to program jak wyżej czy dex tel musi być odblokowany inaczej nie chcą się połączyć. Pozostaje teraz dostać się do mój sejf.
pdurka
Voyager
Opcje
też mam telefon orange neva 80 z rozbitym wyświetlaczem, na szczęście podłączony mysz działa i robię kopię zapasową czyli dane zapisane w pamięci wewnętrznej i zapiszę na karcie pamięci. a potem zaniosę do serwisa na wymianę wyświetlacza.
0 Like
Krzysiekl
Journeyman
Opcje
Witam .
Samsung S9+ upadł ,i powstała pajęczyna w lewym dolnym rogu na wyświetlaczu. Od tego momentu wyświetlacz w ogóle nie włącza się.Cały czas jest czarny ekran. Natomiast telefon ogólnie działa ,przy wciskaniu przycisku słchać dzwiek blokowania.Świeci sie tez dioda przy ladowaniu. Przy wciskaniu przycisku takze mignie na sekunde zielono-bialy kolor . Natomiast chcialbym spytac,jak moglbym odzyslac dane z telefonu ? Z uwagi na czarny wyswietlacz nie mam jak wlaczyc : deguowanie USB ani zezwolic DEX na sterowanie smartfonem .
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krzysiekl  Witam

W tej sytuacji trzeba udać się do autoryzowanego serwisu aby ocenili czy są w stanie zgrać dane na uszkodzonym telefonie.

TomaszMaranaTha
First Poster
Opcje

W skrócie. Auto przejechało po ekranie. Telefon działa ekran już nie 😎🎅😂

Podłączałem do PC ale nie można odblokować gdyż jest zablokowany wzorem. Kupiłem przejściówka by podłączyć do tv z myszką ale opcja ze wzorem nie pojawia się na tv.

Jak usunąć blokadę bez resetu twardego?

Czy lepsza opcja to przeniesienie płyty głównej do innego S20 i cieszyć się tym samym telefonem z danymi ustawieniami co w starym?

Dzieki za doradztwo 

0 Like