Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszenie się telefonu samasung s7 edge

(Temat utworzony: 06-11-2017 04:35 PM)
7074 Wyświetlenia
MateuszSalamon
First Poster
Opcje

Witam. Mój telefon się zawesił po próbie restartu i włącza sie do momentu napisu "SAMSUNG" na tym zatrzymuje się wykonywałem kombinacje volume + home + power i nie działa nadal tylko się resetuje do tego napisu co mam zrobić?

0 Like
15 Odpowiedzi
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć MateuszSalamon

Spróbuj wykonać soft reset (power oraz vol-). To jeszcze jedna metoda na wznowienie pracy zawieszającego się oprogramowania. Często bardzo pomocna.

Jeżeli to nie rozwiąże sprawy pozostaje kontakt z serwisem.

Najbliższy punkt znajdziesz pod adresem: http://www.samsung.com/pl/support/servicelocation/

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Mateusz sprawdż czy telefon wchodzi w tryb download/odin mode oraz recovery? Daj znać który z trybów zaskakuje, to pomyslimy co dalej.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
JAN3SKI
First Poster
Opcje

DOWNLOADING DO NOT TURN OFF TARGET. U MNIE TAK JEST NAPISANE

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Kombinacje combo są dwie!!!
1. Volume Up + Home + Power - uruchamia tryb recovery. Ten tryb pozwala na wyczyszczenie pamięci podręcznej systemy lub przywrócenie telefonu do ustawień fabrycznych, co wiąze się z usunięciem wszystkich danych i aplikacji z pamięci telefonu.
2. Volume Down + Home + Power - uruchamia tryb download (odin) mode - pozwalający na samodzielną instalację systemu.

Wszystko zależy od ciebie, a dokładnie od tego co chcesz osiągnąć. Spróbuj skorzystać z pierwszej pozycji i w recovery wybierz "wipe cache partition" - sprawdź czy zadziała?

I proszę nie pisz wielkimi literami, w Internecie oznacza to krzyk! A to chyba nie na miejscu?!

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
JAN3SKI
First Poster
Opcje

Ani pierwsze wyjście nic nie dało ani drugie. W pierwszym robocik pokazał się na 10 sekund i zniknął.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Co oznacza, że zniknął? Możesz jaśniej? Wybaczać, ale ciężko czasami zgadywać, co autor postu miał na myśli.

0 Like
JAN3SKI
First Poster
Opcje

Pojawia się na kilka sekund a później znowu pojawia się logo samsunga i znika  i tak do rozładowania się komórki.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A co się dzieje przy kombinacji z Volume Down?

0 Like
JAN3SKI
First Poster
Opcje

Pojawia się napis warning a póżniej ten napis co podałem wcześniej.

0 Like