Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszanie telefonu przy odpaleniu gry

(Temat utworzony: 27-03-2021 12:29 AM)
861 Wyświetlenia
Impala
Journeyman
Opcje
Samsung M51
Po aktualizacji do androida 11, nie dzialaja mi plynnie gry. Glownie chodzi o Heartstone. Aplikacja zaktualizowama do najnowszej. Wczesniej problem nie wystepowal, wszystko dzialalo plynnie. Teraz przy odpalaniu gry telefon sie zawiesza nastepnie aplikacja po dluzszej chwili opoznienia sie odpala, ale wychodzenie z aplikacji lub przechodzenie miedzy ostatnio uruchomionymi na dluzszy czas zawiesza telefon, tak samo jak odpalanie dymkow powiadomien w aplikacji. Przed aktualizacja tego problemu nie bylo. Stare pliki cache zostaly juz wykasowane.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Impala Daj znać gdy otrzymasz odpowiedź do firmy Samsung. 

GalaxyM21
Explorer
Opcje
Nie.Wczoraj pogrzebałem trochę, zrobiłem to co zalecasz i płynnie chodzi póki co, a także się nie zawiesił i nie uruchomił ponownie sam. Być może będzie już dobrze.
Dzięki
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@GalaxyM21 Super, że udało się rozwiązać problem.

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Super, dzięki za informacje zwrotną.
GalaxyM21
Explorer
Opcje
Problem powrócił...
Nie wiem już, co może być przyczyną.Moja przygoda z firmą Samsung się właśnie skończyła po około 8 latach.Nigdy nie miałem takich przypadków jak tu. W mojej rodzinie nowe telefony Samsunga mają także wiele problemów,kiedyś nie pomyślałbym o innej marce telefonu jak o Samsungu.Nic specjalnego na nim nie robię (dzwonię i korzystam z social mediów,nie gram w gry) a mimo to wiesza się cały czas. Poszedłbym do serwisu ale chyba raczej się nie opłaca,straciłem zaufanie.
Dziękuję wam jeszcze raz za pomoc ale pewnie nic więcej się nie wskóra.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @GalaxyM21 

Telefon przycina ci się przy włączaniu gry? 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy przywracałeś ustawienia fabryczne w telefonie? Jeżeli nie to spróbuj wykonać i daj znać czy coś się zmieniło. Pamiętaj żeby nie przywracać kopii zapasowej ponieważ wraz z kopią mogą zostać przywrócone błędy.

Instrukcja - hard reset
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

GalaxyM21
Explorer
Opcje
Nie gram w gry na telefonie. Tak przywracałem ustawienia fabryczne i nic. Kopi zapasowej nie robiłem i nie przywracałem.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W takim wypadku pozostaje odwiedzić punkt serwisowy. Poniżej wklejam listę serwisów.

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

GalaxyM21
Explorer
Opcje
Dzięki wielkie.
0 Like