Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Xcover 7 - wygaszacz ekranu

(Temat utworzony: 10-04-2024 12:26 PM)
673 Wyświetlenia
Pekin17
Journeyman
Opcje
Witam! Czy ktoś może napotkał problem z brakiem wygaszania ekranu podczas uruchomionej funkcji ochrona wzroku? Beż aktywnej funkcji wygaszacz po ustawieniu np. 15sek wyłączą ekran natomiast z aktywna funkcja ochrona wzroku świeci cały czas.
9 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na początek proszę wyłączyć i włączyć ponownie telefon.
Pekin17
Journeyman
Opcje
Niestety ta próba nie pomogła rozwiązaniu problemu
Pekin17
Journeyman
Opcje
Może ktoś z użytkowników Xcovera 7 mógłby sprawdzić czy u niego ta opcja działa poprawnie. Może to problem One ui i będzie jakaś łatka?
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Można wykonać jeszcze Wipe Cache Partition który nie usuwa danych a jedynie błędy aplikacji.
Pekin17
Journeyman
Opcje
Zrobiłem to, a także hard reset. Po konsultacji z supportem otrzymałem informację żeby wysyłać logi na bieżąco ponieważ już dostają więcej sygnałów o tym błędzie i będzie wypuszczona łatka w późniejszym czasie
Members_e0Xo9VP
First Poster
Opcje

Tak, mam ten sam problem. Kupiłem wczoraj telefon dla taty i faktycznie, przy włączonej ochronie wzroku telefon się nie blokuje. Telefon jest zaktualizowany do najnowszej wersji.

Pekin17
Journeyman
Opcje
Dziękuję za informację. Jak ktoś używa tą opcję cały czas to rzeczywiście jest to uciążliwe samemu blokować ekran. Ja nadal czekam nad łatką i aktualizacją żeby naprawić ten problem.
0 Like
Pekin17
Journeyman
Opcje
Pojawiła się wczoraj aktualizacja One Ui 6.1, po zainstalowaniu jej dziś zauważyłem, że wygaszanie ekranu w trybie ochrona wzroku zaczęło działać. Proszę spróbować zaktualizować telefon i sprawdzić u taty czy to naprawiło problem.