Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłanie poczty

(Temat utworzony: 27-05-2019 11:41 AM)
1678 Wyświetlenia
stawik
Pathfinder
Opcje

Mam problem z wysyłaniem wiadomości za pomocą poczty gmail przy użyciu danych komórkowych, tzn. przy wciśnięciu przycisku "wyślij", cały czas wyświetla się powiadomienie "Synchronizuję pocztę", a wiadomośc cały czas znajduje sie w skrzynce nadawczej i nie może się wysłać. Dopiero po włączeni WiFi wiadomośc ta wysyła sie natyczmiast.

Ktoś wie w czym może być proble?

Dodam, że mam włączoną synchronizację, wyłączone oszczędzanie danych, wyłączona baterie adaptacyjną, a aplikacja gmail nie jest zoptymalizowana pod kątem oszczędzania baterii.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

To zmień na IPv4 i znacznie działać.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@stawik  W jakiej sieci masz karte SIM ? Jak jest ustawiony APN IPv4/IPv6 czy IPv4 ?

stawik
Pathfinder
Opcje

Jestem klientem play. Ustawienia sieci zostały skonfigurowane za pomocą sms konfiguracyjnego przeslanego przez Play.

APN i protokół roamingu APN jest ustawiony: IPv4/IPv6.

APN jest włączony

Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

To zmień na IPv4 i znacznie działać.

stawik
Pathfinder
Opcje

Dzięki

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@stawik  Nie ma sprawy.:handshake:

Megatr0n
Student
Opcje

Ech miałem taki sam problem możesz nie mieć nic na końcie ( zł ) ale jak ci będzie znikać szybko pieniądze to mnie się nie pytaj bo ja nie wiem czemu

Megatr0n
Student
Opcje

em mogę się zapytać ( czemu z konta mi znikają zł ) nie wiem czemu bo bardzo rzadko wysyłam wiadomości i dzwonie  

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Megatr0n  to temat związany z pocztą email. Jeżeli masz jakiś problemy, opisz je dokładnie we właściwym dziale. Albo konkretnego modelu telefonu, albo w dziale pozostałych urządzeń mobilnych. W przypadku, gdy problem dotyczy aplikacji napisz lub załuż nowy temat w dziale dotyczącym Usług i aplikacji.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
RomeoRumcajs
First Poster
Opcje
Gra
0 Like