04-12-2019 10:01 AM
Witam, mam problem z ustawieniem dźwięku w telefonie samsung j7 2017. Chodzi mi o to żeby był osobny dźwięk sms i osobny dla powiadomień. Wygrałem sobie swój dźwięk na sms i owszem jak dostaje smsa to jest ten który chciałem, ale niestety jest też ten sam przy wszystkich powiadomieniach. Jak to zmienić ? I jeszcze jedno mam wibracje gdy dostaje smsa czy powiadomienie a jak ktoś dzwoni to nie jak je wyłączyć? Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
04-12-2019 11:22 AM — edytowano 04-12-2019 11:24 AM
@Artur9004, Witaj na forum. Dźwiek dla wiadomości SMS musisz zmienić w ustawieniach powiadomień aplikacji Wiadomości. Znajdziesz je w Ustawienia --> Aplikacje --> Wiadomości --> Powiadomienia --> Nowe wiadomości --> Dźwięk
Wibracje podczas połączenia przychodzącego możesz włączyć w ustawieniach aplikacji Telefon. Telefon --> 3 kropki --> Ustawienia --> Dzwonki i alerty połączeń --> Wibracja podczas dzwonienia
04-12-2019 11:22 AM — edytowano 04-12-2019 11:24 AM
@Artur9004, Witaj na forum. Dźwiek dla wiadomości SMS musisz zmienić w ustawieniach powiadomień aplikacji Wiadomości. Znajdziesz je w Ustawienia --> Aplikacje --> Wiadomości --> Powiadomienia --> Nowe wiadomości --> Dźwięk
Wibracje podczas połączenia przychodzącego możesz włączyć w ustawieniach aplikacji Telefon. Telefon --> 3 kropki --> Ustawienia --> Dzwonki i alerty połączeń --> Wibracja podczas dzwonienia