Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telefon się włącza

(Temat utworzony: 01-04-2020 11:20 AM)
1439 Wyświetlenia
Grzegorz22
Journeyman
Opcje

POmocy 

Zrobiłem wszystko twardy  reset i nic dalej  wlącza tylko do logo i tyle ... Pomocy 

Robiłem też 3 przyciski  jednocześnie :

do not turn off target sie wyświetla 

POMOCY !!!!

0 Like
21 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Grzegorz22, Po twardym resecie daj telefonowi trochę więcej czasu na uruchomienie się. Jeśli smartfon dalej będzie zawieszał się na logo, to konieczna będzie ponowna instalacja oprogramowania, a to wiąże się z wizytą w serwisie.

0 Like
Grzegorz22
Journeyman
Opcje
Zrobiłem wszystko to ile to ma trwać to uruchomienie ? Zostawiłem go on cały czas się włącza i wyłącza do poziomu loga tylko.
A czy to przeszkadza ze robiłem mu kilka razy ten twardy reset ???
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Grzegorz22, Nie więcej niż 15-20 minut. Jeśli telefon się ciągle restartuje, czego wcześniej nie napisałeś, to uszkodzeniu uległo oprogramowanie. Kilkurotne wykonanie twardego resetu w niczym nie przeszkadza. Jak masz możliwość wejścia w tryb download mode, czyli niebieski ekran z napisem "Downloading do not turn off target", to jest jeszcze szansa na odratowanie urządzenia. Zgłoś się do @Szewcu72.

Grzegorz22
Journeyman
Opcje
Tak jestem w stanie wejść w ten niebieski ekran daje głośność do góry i pracuje wyświetla się ten napis własnie żeby nie ruszać ale jak chce potwierdzić to wyłączam ekran i znowu wskakuje na logo ...
0 Like
Grzegorz22
Journeyman
Opcje
Pomoże ktoś jeszcze bo kolega się nie odzywa ?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Grzegorz22  Poczekaj cierpliwie.  Będzie dostępny to się odezwie. 

0 Like
AgnieszkaG
Expert
Opcje

@Grzegorz22 

Spróbuj przytrzymać jednocześnie Volume UP + Home + Power, telefon powinien uruchomić się w trybie recovery. Następnie klawiszami głośności wybierz Reboot system now, zatwierdź przyciskiem Power - telefon powinien uruchomić się ponownie. 

Grzegorz22
Journeyman
Opcje
Tak już robiłem i nie pomogło niestety ... macie jeszcze jakieś rady ?
0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

Prawdopodobnie konieczne będzie wgranie oprogramowania na nowo w serwisie. Z uwagi na to, że teraz wiele serwisów nie przyjmuje klientów osobiście, możesz skorzystać z opcji door-to-door poprzez jeden z dwóch poniższych serwisów:

https://www.ccsonline.pl/

https://www.ctdi.pl/

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.