Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telefon nie włącza się

(Temat utworzony: 05-02-2022 06:02 PM)
4235 Wyświetlenia
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje

Telefon nie włącza się

Przejdź do rozwiązania
68 Odpowiedzi
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
W takiej sytuacji trzeba udać się do autoryzowanego serwisu
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę podłączyć telefon pod ładowarkę odczekać z 10 minut i wcisnąć wszystkie przyciski, jeśli telefon sie Panu nie uruchomi, to uszkodzeniu uległa plyta główna.
Tina22btw
Journeyman
Opcje
Witam.

Czy ktoś ma taki problem, po ostatniej aktualizacji Samsunga A53 w dniu 6 albo 7 kwietnia telefon się przegrzewał, zawieszał i przy tym wydawał głośny szum lub ekran w części wyglądał jak zbity, z jakimiś kreskami. Wczoraj przy przenoszeniu rzeczy na inny telefon wylaczyl się i przestał działać. Czy ktoś ma/miał również taki problem ?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Z telefonem musiało dziać się już coś wcześniej, a bardziej z płytą główną która w tym modelu często miewa problem.
Tina22btw
Journeyman
Opcje
W styczniu był na reklamacji i podobny przypadek u wymieniali chyba płytę
0 Like
Tina22btw
Journeyman
Opcje
Po aktualizacji pod koniec grudnia padł
0 Like
Tina22btw
Journeyman
Opcje
I teraz to samo
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Tina22btw, w tym przypadku trzeba ponownie zwrócić się do autoryzowanego punktu serwisowego.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Martnovy
Student
Opcje
Hej mam identyczny problem, telefon mniej więcej od podobnego okresu, spróbuj uderzyć parę razy w plecki i w ekran i powinien się uruchomić, uruchamiaj go naciskając wszystkie przyciski aż do logo Samsunga, Póki co mój też jest martwy, dzisiaj wyszła aktualizacja ale gdy próbowałem ją zainstalować telefon się zawiesił i jeszcze nie włączył
0 Like
Tina22btw
Journeyman
Opcje
Nu mnie nic już nie działało, ale był cały czas ciepły. Oddałam na reklamację i czekam. Pani z punktu stwierdziła, że to bateria ale mi się wydaje że płyta główna ponownie.
0 Like