Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

samsung s8 zawiesił się z czarnym ekranem

(Temat utworzony: 30-07-2018 08:22 PM)
4316 Wyświetlenia
kstopczynska
First Poster
Opcje

Tak ok 2 dni temu kiedy załączył się budzik mojego telefonu ekran jedynie wyświetlił sie na czarno, po prostu nie chcial się pokazać ekran. Górny pasek menu był widoczny ale godzina zawiesiła się na 5:55 jak i poziom baterii. Nic nie działało, kiedy ktoś do mnie zadzwonił było słychać dzwonek ale to tyle bo ekran był czarny. Zanim to się zadziało telefon miał wcześniej aktualizację oprogramowania. Nie wiem co się stało ale pod koniec dnia telefon się magicznie odwiesił i zaczął działać. Odetchnęłam z ulą ale mam obawy czy to mogłoby się powtórzyć, co mam robić w takiej sytuacji jak restartować tel. i dlaczego przede wszystkim miała miejsce taka sytuacja. Usunełam aplikację budzika i wł/wył telefon dla pewności po aktualizacji. Z góry dziękuje za odpowiedzi. 

0 Like
1 Odpowiedz
Damian K
Hotshot
Opcje

@kstopczynska

Na przyszłość warto korzystać z tak zwanego soft resetu. Jest to substytut wyjęcia baterii, które mogliśmy wykonać w starszych telefonach. Soft reset przydaje się, gdy właśnie telefon zawiesi się. Tu znajdziesz instrukcję jego wykonania. :smiling-face:

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like